0
0

aslında çok fazla gerilen bir insan değilimdir gayet sakin sabırlı birisiyimdir kavga etmekten ve tartışmaktan pek hoşlanmam ancak tabiki hep böyle olmuyor yeri geliyor kardeşinize veya ailenizle bile anlaşamadığımız noktalar oluyor. herkes aynı düşünmek zorunda değil tabiki. öenmli olan ortak yolu bulabilmek ve bir çözüm üretmek diye düşünüyorum. gerildiğim şeylerden biri karşımdaki insanın bana karşı olan tutum ve davranışlardır. aslında genel olarak insanlara karşı olan tutumlar da önemlidir benimi için. benimle nasıl konuştuğu konuşurken ki davranışları o insanı bakış açısı bunlar benim için önemlidir. karşımdaki insan bana karşı ilgisiz olduğu zaman bir süre sonra gerilirim vebubdurum beni rahatsız eder yani verdiğim değerin karşılığını görmüyorsam eğer bu beni üzer ve gerer. ayrıca birşey anlattım diyelim belki bir yanlış anlaşılma oldu karşımdaki insan beni yanlış anladı diyelim ki ben de doğrusunu ifade ettim açıkladım ama hala üsteleyerek kendi düşüncesini bana empoze ederse gerilirim. yani olmayan birşeyi kendi düşüncesi ile böyle oldu diye diretirse bu durum beni rahatsız eder. bana saygı duymalı bana karşı anlayışlı olmalı. saygısızlık ve kaba insanlardan hoşlanmam ve bu durum beni gerer. insanların kibar ve güzelce konuşması özellikle bağırmadan konuşmasını isterim.

0

beni geren genelde insanların tavırları özellikle sıkıcı ortamlar, böyle kavgacı ortamlar beni çok gerer. ayrıca sevmediğim insanlarla yan yana olmak, beni çok gerer.

0

kalabalık, gürültü, patirdi beni geren başlıca şeyler. hele iş bitmiyor, güç bitmiyor iyice geriliyorum .sesiz ,sakin ortamlar beni fazlasıyla dinlendiriyor.

0

beni geren sey sabah okula kalkmak ve soguk havalari hic sevmem arkadasimin ben uzulurken bana kahkaha atmasi ve sitede kazandigim parayi baska site adina konusuyorum adam bizi kazikladi paranizi yatircam dedi ve yatirmadi bu beni cok geriyor ve sonra mesela en cok siparis verdigim zaman siparisin gec gelmesi aslinda beni geriyor yani bu konularda geriliyorum ve gunde en az 20 30 kere geriliyorum yani insanlarda bizi gerebiliyor habersiz bir sekilde bile sinrimiz bozulmaya basladi

0

aşırı sessiz bir ortam beni gerer,
tanımadığım kimselerle aynı ortamda bulunmak beni gerer,
bir şeyi mutlaka yapmak zorunda olmak beni gerer,
borçlu olmak beni gerer,
muhtaç olmak da.

0

boş insanlarla ugrasmak beni çok fazla geriyor. konuşuyorsun boşa gene bildiğini okuyan insanlarla konuşurken bile geriliyorum.

0

sabahları erken kalkıp okula gitmek zorunda olduğum için akşamları erken saatte yatağa girip uyumak