1

yarışma nasıl gidiyor, keyifler yerinde mi, yorulduk mu?

yarışma başladığından beri inadına elektrik kesiliyor, internet kesiliyor, gelen giden eksik olmuyor gerçekten hayat tarafından sabote ediliyorum resmen. siz de durumlar nasıl? bu arada herkese allah kolaylıklar versin arkadaşlar. epey yorulduk.

8 cevap
1

ama ona ragmen iyi yaristin sen... hemde ilk 3 e mi girdin oyle birseydi galiba. ne azimliymissin. :d :d yrni yarismalara hazir miyiz pekiii... :d :d seninle kiyasiya yarisacagiz gibime geliyor

0

hali hazırda yarışma başladığında bizden eski katılımcılar puan olarak üstte başladı o yüzden yarışma için çaba gösterdiğim filan yok zaten telefonumda bozuldu eskisi gibi aktif olamıyorum para da yok zaten :)
birkaç karşılaştırma sonunda bu sitenin daha elit daha düzgün ve bilgi içerikli olduğunun kanaatine vardım ve burda devam ediyorum hepsi bu.

1

yani yarışma güzel gidiyor ama şöyle bir şey var. ben fazla giremiyorum zaten izmir'deyim annemlerin yanına geldim. onlar özlediğimden dolayı 12-13 gündür falan buradayım yarın evime döneceğim. gerçekten buraya geldiğimden beri ailem hiç vakit ayıramadım dedim gitmeme yakın aileme vakit ayırayım mesela kaç saattir sitede falan yokum. sonuçta ailem bana darılabilir yani bu yarışmada hak eden kazansın diyorum her bana ki diyorsan ben kazanayım veya başkası hak ediyorsa başkası kazansın yarışma biraz kısa sürseydi en azından biz de yılbaşında paramızı çekmiş olurduk ama işte yarışma şu an gerçekten de yılbaşı günü bitiyor. yani ben yılbaşı günü girermiyim girmez benim hiçbir fikrim yok ama girmem diye düşünüyorum. belki öğlen falan girersen bilemem ama akşama doğru hiçbir şekilde giremem bu sefer eşim bana darilabilir bilmiyorum yani yarışma biraz sıkıcı olmaya başladı o da uzun olduğundan dolayı olabilir.

0

yani yoruluyoruz kardesim baya hemde. yine ben çalışmadığım için uyuyabiliyorum. çalışan yazarlar için daha zor bir durum.en çok benim gözlerim ve basım ağrıyor. türk kahvesi, ağrı kesici ile geçirmeye çalışıyorum. inşallah emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alirizda yorgunlugumuza değer.

1

ya bende yoruldum sinavlarim da yaklaşıyor su yarisma bir an önce bitse artık cok uzun süreli yarisma ve millet kıyasıya rekabet ediyor kimseye yetisemiyorum gözüm yıldı artık.

0

daha yeni girdim yeni görüyorum desem yeridir hala birşeyler bitmiş değil elimizden geldiği kadar çabalayacagız bakalım .

1

aynı bende de öyle yarışma başladığından beri alışık olduğum telefonum gitti biraz eski telefona kaldım ve birkac gün alışamadım şimdi yeni yeni aktif oluyorum ama herkes almış başını gitmiş yetişmek imkansız değil tabiki ama zor. çünkü işler oluyor bir de uzerine kızım hasta oldu tam denk geldi yarışma bana yaramadı yani hakedenler alsın güle güle harcasın inşallah.

1

valla bende elektrik kesilmesi,misafir durumu pek yok ama isin acigi biraz kafam dolu su siralar.buraya konsantre olmakda zorlandigim oluyor.