0

yılbaşı ödülü gerçekten çok büyük bir ödül ancak süresine baktığımız zaman gerçekten süresinin çok uzun olduğunu görüyoruz. yarışma başlangıcından bitimine kadar 16 gün süren bir yarışma yapmış site ekibi bana göre bu yarışma en fazla 1 haftalık yarışma olmalıydı diye düşünüyorum. tamam yılbaşı ödülü 250 tl güzel bir miktar ancak yılbaşına kadar sitede aktiflik açısından ne kadar aktif alabiliriz bilemiyorum. ben çalışan biri olarak şu an sıralamada ikinciyim. uçantospa arkadaşım herhalde uzun yazan kişilerden bizlerden bahsediyor. arkadaşım cevapları okursan ne kadar detaylı cevapları yazdığımızada bakabilirsin listeye giremediğim için kıskanma bence benim düşüncelerim bunlar'dır. ayrıca yarışma şu an için çok heyecanlı gidiyor.

0

ben ilk 20 ye girmeyi basarmistim ama maalesef sonradan geri cikarildim,simdi yeniden girmeye calisiyorum.yeterince heyecanli.

0

yarışma çok sinir bozucu.
listeye bir girip bir çıkıyorum.
su listede en başta olmayı isterdim ben de herkes gibi. ama o kadar çok ne yazabilir insan gerçekten çok merak ediyorum.
insanlar aynı şeyleri tekrar edip duruyorlar çok yazmış olmak icin.

0

yılbaşı için büyük ödül olduğunu görüyoruz. aslında biraz daha kısa süreli bir yarışma olsaydı ve üyelerin bazıları bu durumdan çok şikayetçi. özellikle yılbaşı gecesine gelmesi çok kötü olduğunu söyleyebilirim. çünkü bazı üyeler o gün için belli bir planları var ve onu gerçekleştirmek için maalesef siteye giremeyecekler. aslında olması gereken 10 gün kadar sürse daha iyi olurdu. ama tabii ki ben şikayetçi değilim bu konuda. çünkü o gün için hiçbir şekilde planım yok ve kutlamayı da sevmediğim için büyük bir ihtimalle bu sitede olacağım. yarışmaya baktığım zaman bazı yerlerde kopmalar yaşadığını görüyorum. ama yarışmadaki sıralamanın pek fazla bir önemi yok. sadece sitede soruları cevaplayarak yarışma içerisinde olduğumu bildiğim için biraz daha soru cevaplama isteği geliyor insanda. şu ana kadar çok adil bir şekilde yarışmanın gittiğini görüyoruz. özellikle bazı kullanıcılar bu yarışma içerisinde bağlanmışlardır. onların içerisinde en çok sevdiğim iki kişi vardı. onlar adına oldukça çok üzüldüm. ama inşallah siteye tekrardan gelirler ve onlarla muhabbeti kesmem. yarışmanın uzun süreli olması her an her şeyin değişebileceği anlamına da geliyor. ben sitede genel olarak uzun cevap vermeyi seven biriyim. kısa cevap arada sırada veriyorum. çünkü kısa cevaplarım pek fazla getirisi olmadığı için uzun cevap yazarak daha fazla gelir elde etmeye çalışıyorum. inşallah yarışma sonunda herkes istediği kazancı almasını bekliyorum.