0

yani kanka bir bakıyorum 3 sıradayım sonra gene 4 sıraya düşmüşsüm 2. sıradaki arkadaşımız helenizm mıdır her neyse o şahıs gece uyumuyor herhalde ben onu geçiyorum ,ondan sonra o gece ben uyuduğumda o gelip öyle geçiyor anlamış değilim. :))) gerçekten yani bilmiyorum böyle giderse 100 tl alacağım gibi gerçi daha 12 gün var ne olacağı belli olmaz ama şu an internetim falan çok az ek paketi almak da istemiyorum çünkü ek paket pahalı turkcell de ayın 25'inde falan yenilenecek işte faturam bakalım ne olacak bekleyip göreceğiz inşallah hak kazanır.

0

ilk 5 li değişmiyor galiba tam gaz devam ediyorlar. ama ben saldım artık bu günlerde şansa zaman ayıramiyorum nedense tam da telefon sıkıntısı yaşadığım bir döneme denk geldi ama kısmet değilmiş demekki gerçekten fazlasıyla emek harcayanlar var umarım hakedenler hakettiğini alır.

1

yarışma gayet güzel gidiyor en güzel bir çekişme var. ama daha önümüzde 12 gün olduğu için dengelerin çok daha fazla değişeceğini düşünüyorum. umarım gerçekten hak eden ve kimsenin hakkına girmeden yarışan kişiler hak ettikleri yerlerde olurlar. herkese yarışmada başarılar diliyorum.

0

yarışma oldukça çekişmeli gidiyor gibi gözüküyor. ama genel olarak üyeler geceleri pek fazla aktif olmadığı için biraz daha rahat oluyorum. inşallah yarışmayı hak eden kişiler sıralamada yer alır.

0

valla ben de rekabet yok kardeşim. ilk 2 gün baya uğraştım listeye girdim.sonra düştüm .yazarlardan bazıları çok başarılı. kazanmam pek mümkün gözükmüyor du.bende ödeme talebinde bulundum. şimdi sıfırdan kazancimi artırmaya çalışıyorum.

0

daha yeni başladım heralde baya gerideyim