0

ilk aşık olduğunuz da kaç yaşındaydınız?

ben soruyum siz cevaplayin,siz kazanin.

5 cevap
0

heralde ilk aşkım ilkokuldandir arkadaşıdır ama aşk sevgi ne tam bilmediğin için aşık oldun sanarsin ya öyle bir durumdu benim ki . zaten kendimi bilmeye başlayınca aşk olmadığını anladım. sonra zaten lise 1 de eşimle tanıştım 8 sene sonrada evlendik. yani pek derin bir aşk hayatım olmadı. eşimle uzun zamandır birlikteyim.

0

ilk aşık olduğumda 11yadindaydim ortaokul yıllarında kızı ilk defa sınıfa giderken görmüştüm okadar güzeldi ki görür görmez işte bu demistim

0

ilk asik oldugumda 12-13 yaslarindaydim.

0

valla ilk aşık oldugumda 13 yaşında falandım. aşık olduğum kişi kendi okulumuzdan yan sınıfta olan biriydi. ismini yazmam çok doğru olmaz ama söyleyebileceğim tek şey platonik, çocukça, masum bir aşktı:)kendisinin hiç haberi olmadi, bende kimseye söylemedim .o zamanlar bu tarz şeyler ayıptı.hoş karşılanmazdı.

1

ilk aşık olduğumu zannettiğimde lisede idim. ben lise bire başlamıştım. o ise, lise sonda idi.
çok uzun boyluydu. benim boyum 1,60 dır. tenefüslerde bakışlarını bana dikerdi, ceza evlerindeki mahkumların volta atması gibi dolanırken herkes kendi grubuyla.
sonra okul çıkışı bir gün yanıma geldi ve arkadaşlık teklifi etti. kabul ettim. beni eve kadar, sokağın başına kadar bırakırdı. sonra bir gün ayrıldık. 1.5 seneden sonra. sebebi uzun. o da bende evlendik.
yıllar sonra karşılaşmıştık, bundan 5-6 yıl evvel. mali müşavirlik yapıyor. herkes yerinde mutlu olsun.
kulakları da çınlasın. kırk yıl düşünse aklına gelmez, kim anıyor nasılsa. :)