0

bekarım ve üniversite bittiğinde evlenmek istiyorum erken kalkan yol alır demiş atalarımız ve doğru bir söz ne kadar erken evlenirsen aile adaptasyonun ilerler mutluluk artar benim düşüncem.

0

25-26 yaşında bence mantıklı olan benim aklımdaki düşünce

0

ben bekarım. ancak şu yaşta evleneyim daha iyi olur gibi düşüncelerim yok ne zaman uygun ve ya hazır hissedersem ozaman düşünebilirim. evlilik kolay birşey değildir. güven gerekir sevgi saygı sadakat vs. karşınızdaki insanla evlenmeye karar verdiğim zaman birşeylerlee hissetmeniz gerekir. sorumluluk almaktan çekşnmeyecek durumda olmanız gerekir. evlilik benim için önemli birşeydir. bu kararı vermek de zor olacaktır. bir yaş sınırı belirlemedim kendime şu anda 25 yaşındayım istersem daha bile geç evlenebilirim benim için önemli olan sağlam bir evlilik ve kişi olmasıdır.

0

şu yaşımda evlenmeyi düşünüyorum diye bir karar vermedim yada düşünmedim.evliligin getirdigi sorumluluklari ustlenmeye hazir oldugumda,karsimda ki insana guvendigimde,bu insanla bir omur yasayabilirmiyim,evliligin sorumluluklarina hazirmiyim cevabina olumlu yanit verdigimde evlenirim heralde diye dusunuyorum:)

0

ben 22yasinda evlendim.30yillikta evliyim iyusiyle kotusuyle bunca sene geçirdik.

0

henüz evli değilim bekarım ve mesleğini edinir edinmez evlenmeyi düşünüyorum. bir an önce kendi yuvamı kurmak istiyorum.

0

bulsam evlenecem kardes .28 yasindayim.kismet olursa evlenmeyi ,yuva kurmayi cok istiyorum.yasimda geldi.hayirlisi olur insallah.

0

en fazla 25 yaşında felan evlenmeyi düşünüyor ama önce meslek sahibi olayımda.

1

evlendiğimde 19 yaşımda idim. o yıllarda asla 5 yıl evlenmeyeceğim diye senet imzalayıp bankalarda çalışmak için işe girmek istiyordum.
bankalar kadın eleman istemiyorlardı o sıra, tam işi öğreniyor, evlenip sonra da çocuk sahibi olup işi bırakıyor diyorlardı.
bende bunu diyen bankalara ısrarla size noterden imza veririm, 5 yıl asla evlenmem diyordum.
bankaya giremedim tabii. ama çok önemli ismini yazamayacağım bir yerde iş başı yaptım.
eşimde orada çalışıyordu, o rütbeli idi, üst mevkide idi. birbirimize aşık olduk ve ben o 5 yıl evlenmeyeceğim diyen, 4-5 ay sonra aileme evlenmek istediğimi söylüyordum.
babam önce erken daha dese de; babamı da ikna ettim ve eşimle nişanlandık. 3 ay sonra da evlendik. çok şükür. iyi ki karşıma çıkmış. iyi o bankalar beni işe almamış. :)

0

ben suan bekarim evlenmeyi düşünmüyorum çünkü artık kimseye güvenmiyorum bütün erkekler bir kadın yüz verse hemen koşuyorlar peşlerinden. yalnız kizlarinda masallahi var evli bekar demiyorlar ayartmaya çalışıyorlar. tüm insanlardan nefret ediyorum.

0

evli değilim. evlenme gibi bir niyetim de yok açıkçası. ben yalnızken daha mutluyum.evlilik bana uzak bir ıhtimal. rabbim tabi evlilik düşünen herkese hayirli eşler nasip etsin.saygi duyarım, bu anlamda farklı düşüncelere. benim düşüncem bu şekilde evlilik konusunda.

0

suanda 24 yaşındayım 22 yaşında evlendim. esimde aynı şekilde aynı yaştayız.

0

ben suan icin bekarim ve 26-27 yasimds evlenmeyi dusunuyorum.