0

mantık evliliği kadar saçma bir şey olamaz sevip evlenmek daha güzeldir. çünkü görüyorsun tanışıyorsunuz vs ama mantık bana göre değil.

1

mantık ile gönül arasında kalan ikilemde ilk önce bana göre mantıklı hareket etmek gerekiyor. ama gönül işe zaten akıl baştan gidiyor. mantık falan kalmıyor. tamamen olayla duygular üzerinden yürüyor. ama hayatın geri kalan kısmında mantıklı hareket etmek her zaman size avantaj kazandırır.

0

evet arkadaslar maalesef hayatta iki seyin arasinda kalmakdan nefret eden birisiyim.
ama ne yazik ki yine de hayat beni bu noktaya getirirken hic de cekimser davranmiyor.
simdi sizlere uzun uzun anlatabildigim kadar anlatacam.
oncelikle bu konu genelde ask uzerinde cok gerceklesir.
mantiginiz "baska birisi." derken,gonlunuz "o" der..
bu durumda size dusen yapmaniz gereken sey;cevrenize danismaniz,guvendiginiz sevdiginiz insanlardan akil almaniz.cunki boyle bir durumda sizin karar vermeniz saglikli olmaz.
sevgi ask herseyden ustundur kimisi icin,benim icinde oyle ama eger ortada bir yanlis var ise,ve bu yanlisi da siz yapmak uzereyseniz,aklinizi daima dinleyin..
gonlunuz sizi hep aldatan taraftadir bunu unutmayin,mantiginiz ise sizi kurtaracak tek caredir..
sansinizin daima bol olmasi dileklerimle.:)

0

zordur ikisi de önemli konular. dikkat etmek lazım yanlış seçim yapmamak için o yüzden iyi düşünüp tartıp bir hanle yapmak gerekiyor. sonunda pişmanlık yaşamak var .

1

zordur, aşk ferman dinlemez diye de söz vardır. insanın duygularına sahip çıkarak, ama bir yandan da eğer olumsuz bir durum var ise, bunun olamayacağını mantık kalbe dinlettirmeye çalıştıkça, yürek de söz dinlemiyorsa.. bu ikilem zordur.
ama hayatlarında bu ikilemleri yaşayanlar günümüzde mantığı seçerler.
ben buna inanıyorum.