0

çektiğim toplam para o kadar olabilir ama bunun için 1 ay değil en az 10 ay gerekir herhalde. yani aslında yazım performansına bağlı ama o miktarı ancak makale sitelerinde yapabiliyorum. bu tarz bir siteden henüz o rakamı kazanamadım daha.

0

evet kim istemez bizim için zor ve zaman alıcı olacak neyse artık damlaya damlaya göl olur dicez artık yapacak bir şey yok ne kadar para veriyor soru başın bilmiyorum ama az yaaa hiç birikmiyor bide nasıl para alınacağını bilmiyorum bilen yorumlara yazsa sevinirim

0

inşallah yaparım ihtiyacım var çünkü hızlıca cevap veriyorum ki kazanayım yeni başladım inşallah sorulara cevap vererek veya soru sorarak kazancını arttırmak istiyorum

0

herkes düşünür düşünmesine de ama buradan 1000 tl kazanmak gerçekten çok zor olsa gerek. insanlar 25 tl limitine zar zor ulaşıyor. ama tabi kazansak iyi olurdu. az az birikir belki. biz yine de bir şansımızı deneyelim :)

0

yani yapılabilir aslında ama çok uğraşmak lazım.buradan henüz para çekmediğim için ben henüz bu kadarını düşünmüyorum. ama neden olmasın..

0

hahah öyle bi para burdan alırsam sabah akşam çalışmam zaten yaz yaz dur oh miss

0

şuan ben 3 tl deyim biraz zor benim için 1000 tl yapmak ama düşünmüyorum o kadarını.

0

sarumanide 1000 tl'ye ulaşmak ulaşmak baya zordur yani şu anda çok aktif olduğuma rağmen en fazla 35 tl yapmışım yani insan talepte bulunmasa biriktirirse birkaç ay içinde belki yapabilir o da çok aktif olmak şartıyla.

0

yapmak isterim yaparsam benim için cok guzel olur sonuc itibari ile herkes bunun için burda

0

bence aktif olursak kazanabiliriz ama biraz zor gibi

0

abicim bu uygulqma çok güzel onun icin biraz zorlasik 10000 tl bile yaparız diye düşünüyorum

0

şu an ki hedefim 50 tl olup paramı çekmek ve sonrasında bu işe daha çok zaman ayırarak parayı büyütmek . daha çok yol katetmem gerekiyor çok :)) dayımın oneresi ile bu siteye üye oldum . iyiki de olmuşum . şu an için çok beğeniyorum siteyi oturduğumuz yerden para kazanıyoruz fena mı . kimse durup dururken başka birine bedava para vermez . bence güzel kullanışlı bir site . tabi para verme miktarı biraz daha fazla tutulursa tadından yenmez .

0

şimdilik daha küçük hedeflerim var ama soru başı ödemesi daha fazla olursa 1000 tl de neden olmasın ki.

0

öyle bır hedef koymadım ama guzel olurdu çok ihtiyaç ım var

0

henüz 100 tl bile yapamamışken bu hedef şimdilik biraz fazla geldi bana. bu site inşallah uzun ömürlü olursa birkaç yıl sonra olur elbet ama daha bu aralar öyle bir hedefim yok malesef

1

haftalık 25 lira yaptığıma göre ortalama, en az 40 hafta gerekiyor bin lira almam için. bakalım.

0

o kadar uzun boylu değil zaten surda 25 yapana kadar canım çıktı. hoş hala yapamadım da .

0

yarisma olarak diyorsaniz zaten kimse 1000₺ almayacak. ama genel anlamda kazanc olarak diyorsaniz,oyle bir hedefim yoktu ama olabilir neden olmasin.;)

0

hayır dinmiyorum , çünkü her severin de ban yaparız diye uyarı yapıyorlar . o yızdenburdan , para ,çekeceğini zannetmiyorum.

0

burda o parayı yapmak için her tarafından ter akıtmak lazım sabah akşam bununla uğraşacak biri var ise helal olsun, kaç ayını alır kim bilir 3 kuruş 5 kuruş çok zor o iş .