0

spor yapmayı uzun zamandır düşünüyorum ancak bir türlü düzenli olarak yapamıyorum.

0

yaklaşık 1 yıldır aktif olarak düşünmekteyim ahahahaha ama bi türlü faaliyet yok

0

evet eskrim çok güzel bir spor yaylada devam ediyom dizede öneririm

0

evet düşünüyorum ama spora karşı çok tembelim.

0

düşünüyorum evet ama sadecevdüşğnüyorum gerçekleştiremiyorum ne yazık kı doğumdan sonra kilolarım almış başına gidiyorr çok denedim spor yapmayı ama 2 3 gün sonra sıkıldım bıraktımmm

0

evet spor yapmayi dusunuyorum ama zamanim olsa dahi üşenip te yapamiyorum bir turlu her gun hergun , başlarda gozle gorulur bisey goremedigimiz icin pek hemen pes ediyorum. aslinda uzun zamanlar sonrasinda istedigimizi elde edebiliriz ama yapamiyorum işte. hem zaten kilom 55 gerek yok deyip basimdan aticam sanirim ve aslinda kac kilo olursak olalim herkesin yapmasi gerektigini biliyorum. sadece kilo meselesi değil bu saglikli yaşaminda bir baslangici hatta buyuk bir bolumunu kapsayan bolumudur spor bolumu. insallah bir gün spor yapabilecek kadar hirsli biri oluum.

0

bir kaç kere spor yaptım 2 ay sonra biraktim ondan sonrada yapmak istiyorum ama yapamıyorum

0

spor yapıyorum zaten spor herkese tavsiye ederim ben fitness olarak yapiyorum
futbol basketbol da var

0

ertelenen diyetler spora başlamalar neredeyse çoğumuzda var. elbet düşünüyorum fakat daha ne kadar ertelerim bilemiyorum.

0

kilo aldıran sporlar varmış ben spora bunun için giderdim hedef kiloma ulaşmak için :)onun dışında sağlıklı olmak için düzenli bir şekilde spor yaptığım söylenemez ama kilo alırsam biraz, spor yapmayı düşünmüyor değilim

0

21 yaşındayım ve bugüne kadar hiç spor yapmadım. ama bir işe kalkıştığımda anında yoruluyorum. sanırım spor yapmadığım için vücut çabucak bitkin düşüyor. :( spor yaparak kondisyon elde etmek lazım ki yaptığın işlerde çabucak yorulma. en kısa zamanda spora başlayacağım. (ayrıca yaz geliyor spor yapmak lazım.)

0

zaten rejimdeyim her gün spor yapıyorum hemde her gün mekik, şınav,koşu yapıyorum

0

evde spor yapmayı düşünüyorum ama sadece düşünmekle kalıyorum vakit bulamıyorum. sabah saat 7 den 5 e bazende 6 ya kadar okuldayım eve geliyorum ödevler sınavlar falan derken saat 12 oluyor ve ben yorgunluktan telefonla bile oynayamıyorum sadece cumartesi pazar boş oluyorum onda da yine sınavlar herşeyi bozuyor ya da günübirlik işlere gittiğim için vakti bulamıyorum.

0

evde kendi kendime spor yaptığım zamanlar oluyor. ama şuan biraz ara verdim birkaç güne tekrardan başlarım diye umuyorum.

0

evet düşünüyorum şayet göbeğim gittikçe büyüyor.

0

ben 1 hafta kadar ara vermiştim ama yine güreşe başlayacağım

0

evet düşünüyorum ve bu konuda harekete de geçtim. yaklaşık 4 aydan beri düzenli spor yapmaktayım.

1

evet düşünüyorum çünkü fazla kilolu olduğum için bu kilolarından kurtulan gerektiğini düşünüyorum kilolarımdan da ancak spor yaparak kurtulabilirim başka fikir aklımda yok.

0

inşaata çalışıyorum günlük fitnis yapiyon zaten bedavaya ise yürüyerek gidiyorum her türlü spor yapıyorum

0

şuanda fızıgım benı rahatsız etmedıgı için düşünmüyorum ama ilerde kilo alırsam mutlaka