1

bir öğretmen her şeyden önce tüm öğrenciler iyi bir model öğretmen olmalıdır. konuşmasıyla, gülmesiyle, yürümesiyle, oturmasıyla, kalkmasıyla, hareketleriyle, davranışlarıyla mutlaka öğrencilerine hatta çevresine çok iyi bir örnek olmalıdır. ayrıca bir öğretmen kendini sürekli yenilemelidir ve teknolojinin gerisinde kalmamalıdır. öğrencilerine kaliteli eğitim vermelidir. tüm konulara hakim olmalıdır ve bunu öğrencilerine kazandırmalıdır. öğrencilerine karşı son derece kibar, nazik, hoşgörülü, affedici, sabırlı ve iyi bir anlatıcı olmalıdır. öğrencilere karşı nasıl davranacağını iyi bilmelidir. öğrencileri sevmeli ve kendini öğrencilere sevdirmelidir. eğer bir öğrenci bir öğretmeni severse emin olun, öğrenci o dersten çok başarılı olmaktadır. bundan dolayı tüm öğretmenler mutlaka kendini tüm öğrencilere sevdirmelidir. ayrıca bunu yaparken aşırıya kaçmaması ve sınırı koruması gerekir.

0

bu konu aslında çok önemli bir konu. benim facebook'ta kadınlar grubum var . herkes öğretmenden şikayetçi nedense . öğretmenin çocuğa sevecen yaklaşması lazım ki çocuk okuldan sogumasin okula gitmek istemeyen çocuklar oluyor öğretmeni yüzünden. öğretmenlik çok kutsal bir meslek aslında hemde çok zor bir meslek. önemli olan bunu hakkını vererek yapmak.

0

bir öğretmen öğrencisini en önemlisi mesafeli davranmalıdır. öğrenci ile öğretmen arasında bir mesafe olacak ve öğretmen öğretmenliğini ve öğrincide öğrencilerini bilecek.

0

bir ogretmen bir ogrencisine sadece ders degil,hayati da anlatmalidir.
ogrenmen sevgisi ile yaklasacak ki ogrenci de saygisi ile yaklassin.

0

bir öğretmen öğrencisine sevgiyle yaklasmalidir ki ona herseyi severek ogretsin.

0

bir öğretmen öğrencisine oldukça yakın davranması gerekiyor. eğer onu zorlayabilecek bazı meseleler varsa öğretmen elinden geldiği kadarıyla bunları çözmesi gerektiğini düşünüyorum. eğer öğretmen bunları başarılı bir şekilde gerçekleştirirse öğrencisi tarafından oldukça sevilen biri olur.