0

tabii ki de öğretmenliğinde bir zorluğu vardır her meslekte olduğu gibi. ama en güzel yanı öğretmenliği bence çocukları sevindirmek onlara bir şeyler öğretmek ve onlar büyüdüğünde yanına geldiklerinde siz beni okutmuşsunuz diye gururlanmak gerçekten çok güzel bir duygudur herhalde. öğretmen değilim ama eğer ki öğretmen olsaydım gerçekten öğretmenliği severek yapardım ve çocuklara çok yardım ederdim. öğretmenlerin en zor tarafı bence eğer ki ilkokul öğretmeni iseniz onlarla uğraşmak gerçekten birazcık zorlayabilir onların ilk harfleri öğrendiği için birazcık zor olabilir o dönemler. başka bir zor tarafı ise eğer ki lise öğretmeni iseniz o çocuklarla uğraşmak ergenlik çağında oldukları için genellikle çok zor size karşı küfür edebilirler size karşı kötü söz söyleyebilirler yüzünüze karşı o yüzden pek iyi değil lise öğretmenliği.

0

bana göre her mesleğin kendine göre zorluğu vardır elbette ki öğretmenliğinde zorluğu vardır öğrencilerin sizi dinlemezse yazılı kağıtların okunması bir sürü sonra hazırlanması sınıfta düzeni disiplinin sağlanması gibi sorunlar çıkmaktadır ve öğretmenlere zorluk çıkarmaktadır.

0

her mesleğin kendine göre zorlukları vardır. işinizi sevoyorsanız ve kendinize güveniyorsanız zorlanmazsınız

0

zorluktan daha cok sorumluluk gerektiren bir meslektir.ozellikle ana sinifi veya ilkokul ogretmeniyseniz daha da isiniz zor demektir.dusunsenize birsuru ogrenciniz var ve onlara okuma yazmayi konusmayi saygiyi terbiyeyi siz ogretiyorsunuz.zor oldugu kadar da kutsal bir meslek olduguna inaniyorum.
allah butun ogretmenlerimizin yardimcisi olsun yolunu daima acsin.

0

öğretmenlik hem okuması hem kazanması hemde çocuklarla uğraşması zor.
şimdi üniversiteyi kazandın okudun bitti sonra kpss hazırlanacaksın atanmayı bekleyeceksin atamalar az ise atanamayacaksın atandın diyelim çocuklara laf anlatamayacaksın. öğretmenliğin sanırım en güzel yanı karda kışta kıyamette tatil olması.