1

ben gerçekten merak ediyorum , ben bir ay sonunda 25 türk lirasına zor ulaşırken bir iki gün içerisinde 25 tl barajını aşanlara hayretle bakıyorum ve merak ediyorum sizin işiniz sadece burası mı, hiç mi yorumluyor parmaklarınız ve hiç mi uyuşmuyor şu beyniniz , bu kadar para hırsı neden, sizler ne iş yapıyorsunuz.

0

var ama 25 tl yapayım öyle uyuyacak daha iyi

0

carazy caz kardeşim inşallah ilk ona girersin. bunu yürekten isterim.baya da iyisin yazarlık konusunda maşallah ileride çok eminim çok iyi bir kazanç elde edersin.

0

vaktiniz varsa uğraşın bence pes etmeyin. dediğin gibi harçlık çıkıyo ne güzel. ilk 10 arasına girip öyle uyuyun bence vaktiniz varsa.

1

;) çok tatlı bir cekismemiz var farkinda misiniz ben kovaliyorum siz kaçıyorsunuz bende de aynı durum gözlerim aciyor suanda uykumda geldi ama 25 tl ye az kaldı yapmama bir türlü yapamadım onu yapmaya çalışıyorum.

1

carazy caz kardeşim o kadar uykum var ki gözlerim gidip gidip geliyor. gündüz çok isim oluyor.gece müsait oluyorum ama bir yandan basım bir yandan gözüm çok ağrıyor.ben yarışma için degil üç beş kuruş harcligim olsun cebimde diye uğraşıyorum.