0

uykumun kaçması için kendime okkalı bı türk kahvesi yapar içerdim yada yüzümü buz gibi su ile yıkayıp enseme su atardım

0

biraz uyu dinlen sonra tekrar başla çalışmaya ha benim gibi uyuyup birdaha ayanamamaktan korkuyorsan çay iç kahve iç elma ye geçer uykun

0

çok uykum varsa eğer geceyse uyumaya çalışırım yani kendimi daha fazla yormam ertesi güne bırakırım varsa herhangi bir işim ancak o an halletmem gerekiyorsa uykum gelmişse eğer o an kahve içerim kendime gelmek için

1

hareketli müzik dinleyerek işi yapardım müzik uykumu açıyor benim :)

0

çay, kahve, suyla yüzümüzü yıkamak yerine uykum geldiği anda en az yarın saat uyur sonra çalışmam gereken yere çalışırım. böyle yapmak daha iyi çünkü diğer türlü verimsiz oluyor.

0

vallahi kahve kesmiyor artık 2 ay boyunca sınava hazırlandım uykusuz kalmak için herşeyi yaptım ama artık vücut kahveye alıştığından tepki vermiyordu soğuk su ile duş falan alıyordum ancak ayiliyordum

0

çok uykum olmasına rağmen çalışmak zorunda kalırsam, bir çare olarak kahve içerim (eğer varsa). o yoksa elimi, yüzümü yıkarım ki açılayım. eğer o da işe yaramazsa kendimi böyle şiddetli olmayacak şekilde hafif hafif yumruklarım (biraz garip bir yöntem). eğer hiçbiri işe yaramazsa, soğuk su ile banyo yaparım. bu yöntemlerden sonra pek de uykum olacağını düşünmüyorum.

1

çok uykum var ise öncelikle ılık bir duş alırım ve biraz dinlenirim. o esnada ise bir fincan kahve içerim. kahve zaten ayılmaya birebirdir. daha sonra ise günlük işlerime odaklanırım. yatak olan ortamda durmam. çünkü bu yorgunlukla birlikte uyuma hissini de tekrar tekrar tetiklemiş oluyor.

0

sade kahve içerek ayılırım,yüzümü yıkarım

0

şimdi size bir tarif vereceğim ama dikkat etmeniz gereken şey az içmeniz olacaktır eğer fazla içerseniz üç gün boyunca uyuyamazsınız şimdi yapmanız gereken şey bir çay bardağı nescafe ve bir çay bardağı kolayı karıştırın daha sonra bunu için iki gün boyunca asla uyutmuyor ben üniversitedeyken sınav zamanı hep böyle yapardım gerçekten uyutmuyor.

0

soguk suyla bir banyo yapabilirsin. kadeyin icerein ürünler (kola,kahve,cay) gibi içecekleri tüketin. temiz hava alın ve bolca hareket edin.

2

yüzümü yıkarım, kahve ya da bitkisel çaylar içerim.. biraz temiz hava alırım.. umarım işe yarar hiç denemedim ama.. :) genelde kahve insanları ayık tutuyor sanırım..

1

kesinlikle kahve içerim kafein etkisi var hemen ayıltır diye biliyorum