0

benim uykum geldiği zaman bütün işi bırakır uyurum valla ben . uykusuzluga dayanamam yani.

0

sabah kahvaltı saatine kadar uykusuz kalıp beklediysem önce kahvaltımı yaparim sonra uyurum ac ac uyunmaz o saate kadar beklediysem niye ac yatayım gece beşe kadar bile uykusuz kalsam o saatte de yer öyle yatarım tok adamım ben açlığa dayanamam uykuda bile olsam

0

evet ben de uyumayı tercih ederim çünkü uyumak. bence daha güzel oluyor yemeği ben sonra da yiyebilirim uyandığım zaman da yenilebilir . ama uyku o anda çok geriniyor sa bir daha o uykunun tadını alamazsınız .yemekten sonra o yüzden iyice güzel bir uyku alıp sonradan kahvaltı yapmak daha iyi bir fikir.

0

bazen evet. uykuya yenik düşerim. ama çok fazla uyuduğum günler çok daha yorgun uyandığımı hissediyorum. bu nedenle daha sağlıklı ve zinde bir gün geçirmek için kahvaltı öğünü atlanılmamalıdır.

0

hangisi daha baskın gelirse.. çünkü bazen ne kadar aşşırı uykum olsa da yine de karnım aç oluyor ve bazı zamanlar uykumu feda ediyorum direk ve koşuyorum kahvaltıya.. çünkü karnıma iğne batıyor gibi oluyor öyle zamanlarda uykumu es geçiyorum yani..

0

kesinlikle uyurum . zaten huyum var uykum varken birşey yiyemiyorum. eşim gözü kapalı yer şaşırtır beni. benim midem bulanıyor nedense hiç sevmiyorum tam uykumu almadan ağzıma birşey koymam.

0

keşke bende çoğu insan gibi çok uyuyabilsem bende nasıl bişe varsa unutamıyorum ya

0

benim için uyku her zaman her şeyden bir adım önde olur her zaman değil kahvaltı öğle yemeğini de yemeyebilirim benim için sorun olmaz. istediğim zaman uykusuz kalabildiğim gibi istediğim kadar da uyuyabiliyorum. canım nasıl isterse yada durum neyi gerektiriyorsa ona göre vücudum ayarlanıyor.

0

evet bazen kahvalti yerine uykuyu tercih ediyorum

0

kahvaltımı yapar öyle uyurdum. tok karnına daha güzel uyunur

0

genellikle uykuyu tercih ediyorum kahvaltıyı işte yada işe giderkende yapabilirsiniz ama uynadıktan sonra birdaha uyuyamassınız.

0

genelde kahvalti yapmam yaparsam 3 4 gibi yaparim oda aksam yemegi niyetine

0

guzel bir kahvalti dinatsam masay uyku muyku kalmaz

0

kesinlikle uyurum. uyandigimda daha mutlu kahvaltı yapabilirim.

0

uyurum ben. yemek yemeden durabilirim ama uyku baldan bile tatlıdır.:)

1

hızlıca kahvaltı yaparak sonra uyurum

0

uykusuz olduğum zaman yediğim yemekten bişi anlamıyorum oyüzden yatarım hem yediğinden bişi anlarsın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum

0

uyurum gendime gelince daha sağlıklı issediyorum ondan uykuyu tercih ediyorum cünkü beden uyumadan sağlıklı bir kafa yapısı olamaz çünkü beyin hep uyku isteueyecek

0

çok uyku duskunuyum genelde uyurum .d