0

atletico madrid önceki yıllarda oldukça başarılı bir takım değildir ve orta seviyede bir takım olarak gözümüze çarpıyordu. fakat şu an baktığımız zaman atletico madrid takımı kadrosu oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor ve gerçekten takımın içerisinde pek çok yıldız isim bulunmaktadır. özellikle evindeki oynadığı maçlarda atletico madrid takımı daha başarılı oynuyor ve taraftarın desteğini aldığı zaman daha iyi sonuçlar elde ettiğini gördüm. o yüzden atletico madrid takımı ispanya'da en çok sevdiğim takımlar arasında yer almaktadır. çok başarılı bir şekilde ilerliyor bence ve ligi üst sıralarda bitirmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyebiliriz. özellikle atletico madrid takımı teknik adamı oldukça ilk yarıda çok başarılı bir performans sergilediğini ve kolay kolay maç kaybetmediğini görüyoruz. buda ne kadar oyuncuları iyi ettiğini ve neler yapması gerektiğini anlatmış bir başarılı teknik adam olarak karşımıza çıkmaktadır. böyle takımlar ilerleyen zamanlarda avrupa kupalarında çok iyi başarılar elde ettiğini hepiniz gördük. bu yüzden bu sene de oldukça başarılı bir şekilde ilerlediğini düşündüğüm atletico madrid takım avrupa kupalarına büyük başarılar elde etmek için savaşacaktır. fakat kadrosunda hücum yollarında biraz olsun eksiklikler görüyorum. eğer bunları devre arasında çözeceğini tahmin ettiğim teknik adam halledebilirse ikinci yarıda atletico madrid takımını daha başarılı bir şekilde önümüze sunacağını tahmin ediyorum. atletico madrid takımı bu sene ispanya ligi'nde büyük ihtimalle 2 veya 3 sırada bitirmesini bekliyorum. şampiyonluk yolunda biraz olsun kadroları eksik kaldığı için şampiyon olmalarını beklemiyorum. şu anda 3 kulvar üzerinde ilerliyorlar ve oldukça da yorucu bir süreç geçirdiklerini görüyoruz. eğer bu şekilde devam ederseler kadrolarını biraz daha güçlendirmek için elinden geleni yapmaları gerekiyor. inşallah daha iyi yerlere geleceklerini tahmin ediyorum ve ligin ikinci yarısında çok iyi kadro ile karşımıza çıkarlar ve zevkli maçlar izlemenizi umut ediyorum.

0

atletico madrid takımı son günlerde oldukça başarılı bir performans sergiliyor. tabii ki bunun yanında taraftarlarının çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. atletico madrid teknik direktörü oldukça başarılı bir adam olduğu için her maç kaliteli kadro sahaya sürüyor. bazı büyük takımların puan kaybettiği haftada atletico madrid kazanmak zorunda kalıyor. atletico madrid taraftarının evindeki oynadığı maçlarda daha çok ilgi gösterdiğini görüyoruz. tabii ki bunun da ne kadar güzel bir şey olduğunu söyleyebiliriz. çünkü bir takımın taraftarı olarak bu kadar desteklemek bir başarı öyküsü kurmaya yarayabilir. inşallah atletico madrid gibi büyük bir kulübü bir daha iyi yerlerde görürüz.

0

atletico madrid son zamanlarda diego simeone yönetiminde winner bir takıma büründü adeta, bunun en temel sebebi ise takımın potansiyeli ve yeni bir sermaye ile gelişmesi. simeone takıma geldiği ilk günden beri kendi oyun felsefesini öylesine oturtmuş durumda ki adeta atletico madrid son zamanlarda barcelona ve real madride kabus dolu anlar yaşatmış durumda. gerek ligde şampiyonluğa ulaşmaları gerekse şampiyonlar liginde 2 defa final oynamaları mevcut durumda onları ispanyanın en iyi 3 takımından biri haline getiriyor. simeonenin en büyük özelliği ise kurduğu scouting sistemi. gidecek her oyuncunun yerine onun kalitesinde bir oyuncu bulma durumu bulunan atleticonun scouting sisteminde, takım bir istikrar yakalamış durumda

0

son zamanlarda artan başarısının temel sebepleri olarak tabikide çok iyi oynamasıdır iyi oynadı diye böyle.