0

caydırıcı cezalar olmalı ve artık buna bir son verilmeli bu insanlar sokaklarda elini kolunu sallayarak geziyor ve başka çocuklara da zararı dokunuyor bu bakımdan bu insanların kontrol altında tutulmaları gerekirse tedavi altına alınmaları veya ömür boyu ceza evlerinde sürünmelerini diliyorum tabiki. başka ne isteyebilirim ki. çocuk tacizlerine ve tecavüzleri her geçen gün artıyor insanlar çocuklarını sokaklara rahatlıkla bırakmıyorlar artık sürekli çocukları ile iletişim kurmak onları takip etmek onlardan 1 dakima gözlerini ayırmamak durumunda kalıyorlar bu insanlar yüzünden gerçekten korkunç vahim bir durum. gittikçe sapkınlaşıyor insanlar dağıtıyorlar. bunun için daha caydırıcı cezalar olmalı ve başına gelen birinin bunu bir şekilde şikayet edip belirtmesi gerekiyor ki bu insanlar da sokakta gezmesinler. ayrıca çocuğu öyle alalade sokaklara bırakamak birde çocuğa bazı yerlerinin özel olduğunu ve tanımadığı hiç bir insanın ona dokunmasına izin vermemesi gerektiğini de vurgulamak ve öğretmek gerekiyor. bu insanlar yüzünden gerçekten yaşam zorlaştı o kada çirkin şeyler ki bunlar malesef çok sık yaşanıyor gün geçmiyor ki böyle haberler ile karşılaşmayalım

0

bunun tek çözümü vardır idam. başka türlü bunların önüne geçilemez. ya nasıl bir insan bunu yapabilir aklım almıyor. pardon insan dedim ! üç beş yaşında çocuklara nasıl tecavüz edilebilir bunu yapanlar insan da değildir aklı başında da değildir. bunların hiç bir şeye faydası da olmaz. bunlar gibilerini ve vatan hainlerini idam edip kurtulacaksın.

2

herkesinde bildiği gibi artik her gün haberlerde duyar, gazetelerde okur olduk bu tür haberleri... haberlere konu olmadığı bilmem kaç çocuk vakası vardır kimbilir.
aslında ceza hukukumuzda caydırıcı cezalar bulunmadığı gibi birde üstüne üstlük ceza bile almıyorlar. ceza alsalar bile bir iki yıl yatıp tekrar çıkıyorlar. başka çocuklara yapmayacakları ne malum.
aslında halkımız tecavüzcülere yönelik hep bir idam ister ya. aslında idam bu tecavüzcüler için kurtuluş olur. hadım da keza öyle... hapiste yattıklarında da benim aklım hiç almıyor, bunlar içeride ceza mı çekiyor diye. çocukları ya da her kimse tecavüz etsin sonra yatacak yer bulsun hapiste ve yediği önünde yemediği arkasında resmen.
gel gelelim bunlara ne tip ceza verileceğine. aslında aynı şeyi yapmakta az kalır bunlar için. bunları 1 hafta boyunca meydanlarda türlü şekillerde becersinler, sperm yolları bağlanıp evlendiklerinde üreyemesin diye ve yüzde veya alın gibi açık yerlerinde tecavüzcü olduğuna dair bir damga olmalı. eğer bunlara rağmen, tecavüz olmasa bile en ufak bir taciz vakası olursa cinsiyeti değiştirilip genelevlere çalıştırılmak üzere gönderilmeliler. en azından üzerlerinden vergi verilir, ülkeye bir faydaları olur.

0

cezalar caydırıcı değil tek çözüm idam

0

_erbil1903_ haklısınız sinirlenmekle... hiçbir caydırıcılığı yok malesef ceza kanunumuzda... daha doğrusu yaptırım yok.

0

bu soruyu görünce sinirlendim yanlış anlamayın sizinle bi alakası yok tabi ki ama böyle haberler sürekli oluyo insanlar bıktı artık böyle şeyler duymaktan bide o çocukların ailesini düşünsenize kendinizi o çocuğun ailesi yerine koyun empati yapım nasıl hissedersiniz kendinizi ülkemizde bu ve bunun gibi konularla ilgili hiç caydırıcı cezalar yok eğer cezalar caydırıcı olursa bu tarz mide bulandırıcı haberleri görmemeye başlarız benim bu konudaki fikrim bu eminim çoğu kişi bu fikrime katılır

0

bunları yapanları ya idam ediceksin ya da hapise atınca gerisine karışmıcakaın ona içerde o çocuğa yaptığının aynısını yapacaklar sabah akiam hergün yapacaklar yaşamaktan bıkacak beni öldürün diye yalvaracak hale getirecekler ama öldürmicekler aynı işkenceyi yapmaya devam edecekler sürekli böyle haberler duymaktan bıkkınlık geldi artık benim kızım olacak ben gözümden sakınıp kollayıp büyütecem namussuzun biri gelip benim göz bebeğimi kirletecek böyle bi dünya yok