0

keçi sütünü küçükken içirmişlerdi.. tadı korkunç kokusu da öyle.. ne yazıkki hiçç sevmem. inek sütü her zaman tercihimdir kokusuz ve tadı da güzel.. yani çok da bayılmam tadına ama en çok içebildiğim odur.

0

ben hiç keçi sütü içmedim o yüzden daha çok inek sütü seviyorum zaten bu zamanda kadar hep inek sütüm içtim ve tavsiye ederim

0

yarım yağlı inek sütü tercihimdir. keçi sütü bana biraz yapay gibi geliyor damak zevkime uymuyor.

0

eğer hazır süt aldığım zaman inek sütüne alırım keçi sütünü almam ama organik köy sütü olduğu zaman hem keçi sütü hem de inek sütü severek içtiğim süttür zaten ben köy hayatımda hem keçiden hem de inekten çok süt aldım ben ve içinde olduğum için ikisini de severek içiyorum koyun sütünü de köy sütünün organik olması benim için önemli koyun olsun keçi olsun inek olsun manda olsun hepsini lezzetli buluyorum.

0

keçi sütü içmiyoruz biz genelde inek sütü.

0

inek sütünü sevmem keçi sütü daha sağlıklı bir süt dur anne sütü değeri ni taşır bende seviyorum içiyorum

0

ben inek sütü sevmiyorum, keçi sütü de sevmiyorum. inek sütünde de midem bulanıyor keçi sütünden de midem bulanıyor. ben genellikle hep kendim hazır süt içiyorum. çünkü gerçekten de bana dokunuyor yani inek sütü zaten keçi etini bilemem bırak sütünü etini bile yemediğimiz söylüyorum. yani ondan dolayı ikisinden de nefret ediyorum. sağlıklı mı evet tabii ki de sağlıklı ama insanın damak tadı farklidir. ben beğenmiyorum şahsen.

0

ama bu sefer de bu arada ben de özledim klip izle canlı maç izle listesine göz

0

inek sutunu daha cok seviyorumda,bu soru ankef tarzina giriyor ben yine de uyariyimda.

0

keçi sütünü bilmem ama inek sütü daha güzeldir die düşnüyorum