0

evet daha önce ambulansla hastaneye kaldırıldım 1 aylık hamileyken düşük tehlikesi geçirdim ve ambulans arayıp hemen geldiler çok hızlı bir şekilde hastaneye gittik onun dışında oğlum 1 yaşındayken bebek arabasından düştü her tarafı morardı hemen ambulansı çağırdım oğlum ve ben ambulansla birlikte hastaneye gittik

1

evet birçok defa ambulansla hastaneye kaldırıldım beş altı sene önce akciğerde kan pıhtılaşması geçirdim ve bu nedenle nefesimin aniden daralıp nefes alamıyordum ve bu yüzden de ambulansı aramak zorunda kalıyorduk ambulans ile hastaneye gidene kadar oksijen falan veriyordu sonradan bir kere de doğum sırasında tansiyonun yükselmesi nedeniyle doğum hastanesi'nden fakülteye ambulansla kaldırıldığı mi yani kendim için beş altı kere ambulansla hastaneye gitmişim 3 defa da çocukların için ambulansla hastaneye gittim bir seferinde oğlum pencereden düştü ambulansla gittik iki defa da küçük kızım nefes almakta zorlandığı için ve birkaç kere acile götürdüm iyileşmedi sonra evde kötüleşti ve ablası aradım hastaneye gittim yani eğer çok mecbur kalmazsam gerçekten gitme ihtimalim olsa ben ambulansı meşgul etmem çünkü bazen bizden daha çok ağır hastalar ve bakkallar var ve bize geldiği zaman o hastaların bizden daha ihtiyacı olduğu için eğer çok hayat iyi memati bir meyve söyle olmazsa böyle hafif ağrılarla ben hiç ambulansı ara yani genellikle ablası aradığım zaman gerçekten

0

evet kaldırıldım. sezeryan sonrası şiddetli baş ağrım yüzünden evden topladılar beni :)

0

evet kaza yaptimda gitimi allahim kimseyi dusurm3si

0

evet 2 gün önce ambulansla hastaneye kaldırırım zaten defalarca kaldiriyolar

0

evet hamileyken seker komasina girip ambulansla hastaneye ve baska hastaneye nakil götürüldüm

0

evet 10 yaşımdayken çok sert bir şekilde bisiklet çarpması sonucu kafamı asfalta çok kötü çarpıştım o zaman bulunduğum il olan tokattan sivas cumhuriyet üniversitesi hastanesine kadar ambulansla götürülmüştüm uyumamam gerektiği için sevgili babacığım başımdaydı hiç unutamadığım da bir anıdır.

0

evet kaldirildim hemde iki kez...ama nasil ve kimin goturdugunu nasil goturdugunu bilmiyorum yarim saatlik bir yasam omrum kalmis sonradan ogrendim

0

evet ambulans ile hastaneye kaldırıldığım zaman olmuştu. ama ambulansa falan nasıl bindim hiç hatırlamıyorum. pek kendimde değildim. sanki o anları hiç yaşamamışım gibiydi.

0

oho aksiyon bol bende bu konuda . kaza geçirmiştim daha önce çok işlek bir caddeyi arabanın içindeydik arkadaşlarımla bir minibüsle carpıstık kaşıma darbe aldım kazada ambulans geldi hastaneye kaldırılmıştım . o gün kendimi çok yalnız hissetmiştim üzgünüm ama bugün gülüyorum o halime .

1

ambulansa binmedim bile.. binmekte ne bana ne de kimseye nasip olmasın.. yollarda acı şekilde o sirenleri duyunca içim çok acıyor..herkese sağlık diliyorum.

0

çok şükür hayır. o hissi yaşamak da istemem. çok zor bir durum

0

evet bir kaç defa kaldırıldım, allah kimseye yaşatmasın inşallah.

0

hayır kaldırılmadım allah’a şükürler olsun ama arkadaşım kaldırılmıştı , o kadar kötü bir duygu ki yanına eşlik bile edememiştim üzüntüden.

0

hayır hiç boyle bi deneyimim olmadı.