0

dizi aralarinda reklam sevmeyi hiç sevmiyorum.nedeni ise tabiki çok sıklıkla reklamlar oluyor.hemde bazi reklamlar dizi arasindan uzun oluyor reklamlarin bu yüzden çok itici oluyor izlemek sarmiyor.

0

hayır dizi aralarında reklam izlemiyorum ama başka bir kanalı da açmıyorum televizyonun sesini sonuna kadar kısık başka bir şeylerle ilgileniyorum

0

1 saniyesini bile kaçırmak istemeyeceğim bir film varsa izlerim . ama genelde izlemem

1

seyrettiğim iki dizi var sadece, salı günleri kadın ve cuma günleri de gülperi dizileri. kadın dizisinde seyrederken sorun yok, reklam en sonda oluyor, o zaman zaten biteceğini anlıyorsunuz. kapatıyorum seyretmek için açtığın sayfayı laptoptan (laptoptan seyrediyorum ben) zira biliyorum ki aynı sahneyi yine verip bitirecekler o bölümü. gülperi dizisinde ise arada reklamlar olduğunda yapacak işlerim varsa onları yapıyorum. işime geliyor. başka şeye bakmıyorum. ya da buradan soru cevaplıyorum.

0

dizi aralarında reklam seyretmiyorum kızıma çizgi film açıp ihtiyaç molası veriyorum. abur cubur tazeliyorum , sigara içiyorum , içecek bişeyler ayarlıyorum anca zatem reklam bitmiş oluyor .

0

insan ister istemez izliyor çoğunlukla yanlışlıkla ezberleniyor falan. bazıları duramaz hemen zap yapar. en iyisi internetten izlemek puhu tv netflix blu tv bu zamanlarda gerçekten bu kadar çok seçenek varken ne bileyim reklam izlemek saçma geliyor. hayır hiç birini izlemiyorsan ertesi gün kanalın internet sitesinden izle zamandan kazanırsınız.

0

dize aralarında reklamların çıkması çok sıkıcı oluyor. özellikle sahnenin çok önemli yerleri geldiği zaman girdiğini görüyoruz.

0

televizyon kulturunu birakali yillar oldu,bu yuzden pek izlemiyorum.