1

aslında izlenecek bir program değil. reyting yapmak maksatlı futbolla alakası olmayan bir magazin programı. ağızları küfürle ve ahlaksızlık dolu insan kalabalığı. düne kadar aralarında rasim ozan kütahya isimli alçak karakterli bir adamı barındırıyor. şimdi adını anamı yorar. saygılarımla

0

rasim ozan kütahyalı ve ahmet çakar zamanlarında bir spor komedisi olarak izledim. 2 salak isim aynı karede, iki artist aynı karede. hele ahmet çakar hala devam ediyor, bir insan nasıl bürer kadar kendini küçük düşürebilir ki açıkçası pek anlayamadım ben. ertem şener, sinan engin ve aybaba iyi futbol spiker ve yorumcuları açıkçası ara ara izledim. ancak rasim ve çakar sayesinde ara ara da cok uzak kaldım programdan.bu iki insan ne futboldan anladiklari var ne de başka bireylerden, ancak ukala tavırlar, bilmis bilmiş konuşmalar, artist artist hareketler komedi olarak izledim onları.

0

evet beyaz futbolu seyrediyorum, program hakkında ki görüşlerim ise hangi mod ile izlediğime bağlı. onlar işin eğlence ve geyik tarafını gerçekten kusursuza yakın yapıyorlar diyebiliriz. yıllardır ekranlarda olan beyaz futbol adeta futbol programlarına bambaşka bir boyut getirdi diyebiliriz, bazen beyaz futbolu izlerken bir anda kendinizi ayıların günde kaç öğün yemek yediğini öğrenirken görebilirsiniz, futbol programından çok daha fazlasıdır beyaz futbol. sosyal medya da da oldukça popüler durumda olan beyaz futbol başladığı saatte çoğu spor programının ve televizyon dizisinin bitmesinden ötürü reyting anlamında da genelde çok önde götürüyor. beyaz futbolun yorumcu kadrosu da son derece yaptıkları programın tarzına uygun isimler programın moderatörü olan ertem şener'in önderliğinde yıllarca beşiktaş'ta futbol oynamış ve idari menajerlik görevini yapan sinan engin, türkiye'nin en iyi 3-5 hakeminden biri olan ahmet çakar, fenerbahçe forması giymiş çok önemli bir isim olan ve çok büyük bir fenerbahçeli olan abdülkerim durmaz ve gene galatasaray forması giyip çok önemli izler bırakan yıllardır çeşitli programlar da spor yorumculuğu yapan namı değer ayı gökmen, gökmen özdenak bulunmaktadır. aslında sinan engin benim daha önceden kendisi hakkında ki bütün önyargılarımı bu program da kırdı. kendisi hakkında hiç olumlu düşüncelerim yoktu eskiden nedendir bilmem fakat bu program da ne kadar naif ve kibar bir insan olduğunu ne kadar babacan ve son derece mantıklı bir yorumcu olduğunu düşünüyorum içlerinde ahmet çakar hoca ile beraber en tarafsız ve objektif yorum yapan isim bence sinan engindir, futbol camiasında da çok çevresi olan sinan engin duyum konusunda 1 numaradır özellikle fenerbahçe ve beşiktaş konusunda. ahmet çakara gelecek olursakta programın bir nevi starı diyebiliriz, bana göre bütün reytingi ahmet çakar sağlıyor. futbolla alakası olmayan diğer bir deyişle abidik gubidik şeyleri programa monte edip bunları izlettirebilen bir adam ahmet çakar bazen onu dinlerken bir anda fal büyü medyumluk gibi konular hakkında bilgi alıyorken görebilirsiniz kendinizi. bir diğer isim ise abdulkerim durmaz. fenerbahçe taraftarlarının sesi. çok büyük fenerbahçeli olduğuna adımı bildiğim kadar kefilimdir. fenerbahçe kazandığı zaman öylesine duygusallaşıp morali bozuluyor ki takım hakkında konuşurken zaman zaman gözleri doluyor. programın galatasaray tarafı olan gökmen özdenak ise bu aileye yeni katıldı. zaman zaman aynı lafları 6-7 kere tekrarlayıp gereksiz konulara girip bahsettiği şeyleri bir sonuca bağlayamıyor olsada onun ilerleyen yaşına ve söz konusu galatasaray olunca heyecandan bazen konuşamayacak duruma gelmesine bağlayabiliriz. programın moderatörü olan ertem şener ise olabildiğince sakin kalıp ortalığı sakinleştiriyor gibi gözükse de bazen ortam gerildiğinde gazı alttan alta verip ortalığı karıştırmayı çok iyi biliyor. muhabirlerinin sürekli azarlanması üzerine bir ara program da konuşmama kararı alan ertem şener, bu konuda da bir ilke imza atmıştır.

0

beyaz futbol yüzüyorum ama yapan kişiler çok itici geliyor bana futboldan başka her şeyi yapıyorlar