0

kasimpasa cok disiplinli takim tabiki bunu da ilk yarı performansında gorduk.bozmadan bunu güzel yerlerde olmayı hedeflediler ve meyvisni beşiktaş maçı sonundada aldılar.ama besiktasta hafife aldı takımı sonuç olarak bu ortaya cikti.

0

kasımpaşa'nın dünkü beşiktaş karşılaşmasındaki oynadığı performansı çok beğendim. gerçekten taraftarını arkasına aldığı zaman daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz kasımpaşa takımının bu sezon yükselişi devam ediyor. öte yandan beşiktaş takımına bakıldığı zaman takımda bir anlaşmazlık içerisinde oynamaya devam ediyorlar. özellikle gol yollarında büyük sıkıntılar içerisinde ve savunması tamamen dağılmış vaziyette. beşiktaş'ın bu sezon özellikle inişli çıkışlı maçları olması onlar için çok kötü. bir an önce şenol güneş gibi kaliteli teknik adamın el atması gerekiyor. eğer beşiktaş ikinci yarıda da bu şekilde performansını devam ettirirse avrupa kupalarına daha iyi gidemez. özellikle ilk yarı dönem transferinde çok iyi transferler yapması gerekiyor. şenol güneş'in forvet mevkine çok kaliteli oyuncular alması gerekiyor ve takım için gol üretmesi lazım. özellikle beşiktaş'ın evindeki oynadığı maçlarda taraftarın tam destek vermesi gerekiyor. bazen beşiktaş'ın evindeki oynadığı maçları baktığımda taraftarın o kadar ilgi göstermediğini de görebiliyoruz. bunun nedeni de genelde inişli çıkışlı performanslar sergiledi için olabilir. bu yüzden takma bir an önce toparlanıp tekrardan atar kalkması gerektiğini düşünüyorum. beşiktaş'ın yarı dönem transferinde oldukça maddi sıkıntı içerisinde girebileceğiniz söyleyebilirim. inşallah elindeki oyuncuları satarak biraz daha kaliteli oyuncular alır.

1

adamlar ligin ikinci takımı kasımpaşa diyerek umursamamak olmaz. beşiktaş, eskiden beşiktaş imiş demek. şimdilerde büyük takımların hepsine baktığınızda her biri finalsal sorunlarla boğuşuyorlar, bu da onların transferlerinde etkili oluyor. kadro yapılanmasında baktığınızda günü kurtaralım derdindeler gibi. şenol güneş bence takımı bozuk para gibi harcamaya meyilli.
iyi futbolcuları hep gönderdiler. futbolcularına para ödeyemiyorlar. adam parasını almazsa nasıl hevesle oynar? saha dışındadır aslında kriz bu da futbolculara yansıyor demek.

0

kasımpaşa ise geçen sezondan başlayan iyi formunu bu sezon 3 büyüklerin de kötü olmasını fırsata çevirerek her geçen gün daha iyi olarak sürdürüyor. sezon başında kemal özdeşle yollarını ayıran kasımpaşa yönetimi kemal özdeş yerine ligin en iyi 3 hocasından biri olan mustafa denizli ile anlaşma sağlayıp takımı ona teslim etmişlerdir. aslında bu tercih bile kasımpaşanın bu sezon ki hedeflerinin ne denli büyük olduğunu gösteriyor. mustafa denizli yönetiminde ki kasımpaşa bugünkü beşiktaş galibiyeti ile 6. galibiyetini almış durumda mustafa hoca yönetiminde. devre arası transferlerde çok büyük başarı sağlayan ve bu konuda adından sıkça söz ettiren mustafa hoca kasımpaşayı bakalım ilk 3 içinde tutabilecek mi. oyuna değinecek olursak kasımpaşa maçın 1. dakikasından 90. dakikasına kadar aynı oyun sistemi ile sahadaydı. hızlı ataklar ile ilk yarı beşiktaşı perişan eden kasımpaşa devreye 2-0la girmiştir. 2. yarı 52. dakika da golü bulup iyice yüklenmeye başlayan beşiktaş içince maçın hezimete gideceği bu dakikadan itibaren belli olmuştu. kasımpaşanın en çok işine gelen hücum tarzı olan top yekün yüklenme tarzı beşiktaşa çok pahalıya patladı. maçı 4-1 galip tamamlayan kasımpaşa da diagne de ayrı bir rekora imza attı. bu sezon durdurulamayan golcü oyuncu diagne yarım sezonda 20 gol atan ilk ve tek futbolcu oldu. jardelin rekorunu geçip bu rekoru eline alan diagne 2. yarıda nasıl bir performans sergileyecek veya büyük takımlardan birine transferini gerçekleştirecek mi bekleyip göreceğiz.

0

az önce sona eren karşılaşmada kasımpaşa evinde beşiktaşı adeta sahadan silmiştir. 4-1 gibi bir skorla beşiktaşı hezimete uğratan kasımpaşa 2 hafta sonra ligde galibiyet almıştır. beşiktaş ise bu maçta bir kez daha gördük ki artık işler yolunda gitmiyor. sürekli yanlış oyuncu tercihlerinde bulunan şenol güneş oyuna hamle yapma konusunda da yetersiz olunca ayrıca yıllardır aynı oyun sistemini oynatma çabasından dolayı 4 yıldır mevcut taktiğine birşeyler katmayan şenol güneş şuan ki durumun en büyük sebeplerinden biridir. başarı da başarısızlık da benimdir diyen şenol güneş şapkayı önüne koyup artık düşünmek zorunda. son zamanlarda milli takımla da adı anılan şenol güneş sene sonu bana göre beşiktaşta ki görevini bırakacaktır bırakmasa da kovulacaktır. beşiktaşın oyun sisteminde eğer orta sahada ki oyuncular yeterince yaratıcı değilse büyük problemler yaşayabiliyor. sene başından bu yana oğuzhan özyakupun resmen yerlerde sürünen rezalet performansı ve o bölgeyi sene başında ayrılan talisca yerine adem ljacic ile doldurmaya çalışmaları da ne denli kötü bir tercih olduğunu bize son haftalarda açık ve net gösteriyor. quaresmanın sürekli problem çıkarmasa ve bunun dışında şenol hoca ve babel arasında bir türlü yıldızların barışmaması takım içi huzursuzluklara sebep oluyor. pepenin de artık bu takımda olmayacağını düşündüğümüz zaman vida gibi bir oyuncu ile işlerinin çok zor olduğunu da göze alırsak beşiktaşın bana göre bu maçla birlikte şampiyonluk şansı tamamen bitmiştir. gerek başakşehirle olan puan farkı gerekse kadro kalitesizliği bunun en büyük göstergesi. devre arası yapacakları transferlerin takıma uyum sağlama sürecini de göz önüne alırsak 3-4 hafta da öyle geçer lige havluyu resmen atarlar.