0

tabiki de hayir ya adam gorgusuzdur yada kadin gercekten hata yapmitir

0

kadına şiddete hayır. saçma sapan bir soru.

0

kimse kimseyi sevdiği için dövmez bu tamamen yalandır. sırf kadın fiziksel olarak senden güçsüz diye şiddet uygulayamazsın hem severim hem döverim yok öyle birşey.

1

eğer bir insan gerçekten eşini seviyorsa ona kıyamaz. dövmek ne demek öptüğü yüze tokat atması mı sevmek. bu tamamen acizlik. erkek eğer kendine hakim olamıyorsa gitsin tedavi olsun. eşini dövmesi demek ona kıyması demek. bir erkek eşini dövüyorsa bu tamamen erkeğin acizliğidir. kadınlar sevilmek için var dövülüp hirmalanmak için değil.

0

hayır. bu dediğiniz ayı yavrusunu severken öldürürmüş lafının bir başka diyişidir. bir insan sevdiğine asla kıyamaz vuramaz özellikle kendinden güçsüz birine vuramaz el kaldıramaz. kimse seviyorum diye dövemez kadına şiddetin bahanesi ve sebebi olmaz her türlü acizliktir şerefsizliktir.

0

bi erkek nasil olurda esine kiyabilir bunu anlamiyorum.hayatini paylastigin insan neticede..

0

insan karısını sevdiği için dövmez, kadın sevilir baş tacı edilir ama şaka niyetine vurabilir am cidden dövülmez . kadın emanettir ,kadın aşk tır,kadın evin tadı,tuzu ,herşeydir kadın olmazsa hiç birşey olmaz anan olmaz,kadın olmaz ,kardesim olmaz ,evinde bir taş vorban olmaz. yani yakasın sevilir dövülmez.

0

erkegin genel olarak psikolojisi bozuktur. seven zarar vermez, kıyamaz. kadının üzerinde baskı kurarak, döverek ona her istediğini yaptırmak istemesi onun ciddi bir tedavi görmesi anlamına gelir. yok sa insan sevdiğinin gözüne bakamaz,elini tutmaya kıyamaz. erkek dövüyorsa orda sevgi yoktur.orda narşizm vardır.

0

evet bundan dolayı döver mesela sen benim karım olsan o kadar çok severim ki seni hergün döverim böyle bir aşk benimkisi