0

erkekler genellikle kuru fasulye severler kadınlarda yeşil fasulyeyi

0

yemekler arasında çok fazla ayrım yapan biri değilim. kurufasulyeyi de yeşil fasulyeyi de çok severim. ikisi arasında tercih yapmak zorunda kalsam taze fasulyeyi tercih ederim. çok lezzetli özellikle de mevsiminde pişirilmiş ve zeytinyağlı ise bayılırım.

0

en cok sevdiğim fasulye cesidi yeşil fasulyedir.

0

valla ikisinide seviyorum yemek ayirmam allah ne verdiyse yer gecerim :)

0

ben kuru fasulye ve yeşil fasulye arasında tercih yapacak olsaydım eğer kesinlikle yeşil fasulyeyi tercih ederdim çünkü kuru fasulyeyi fazla sevmiyorum yeşil fasulyeyi de pirinç pilavıyla olursa çok seviyorum özellikle de etli olursa daha bir yiyorum.

0

yani önüme koyulan her yemeği yerim ben yani yemekte ayrımcılık yapmam sevmediğim yemekleri bile yerim ben ıspanak brokoli enginar ben bu üçünü hiç sevmem ama eğer açsam önüme koysan yerim kuru fasulyeyi de yerim yeşil fasulyeyi de yerim ama en çok sevdiğim pilavın üstüne en çok giden kuru fasulye kuru fasulye çok seviyorum kuru fasulye yoğurtla yemeği ama yoğurt dediğim hazır yoğurt değil ha ev yapımı yoğurt anne eli değmiş yoğurt olacak yoksa yemem o yoğurdu hazır yoğurt benim midemi bulandırıyor anlamadım şekilde benim düşüncelerim bunlar.

0

kuru fasulyeyi elbette ama hani şu kendimiz ayıklayıp ilk olarak üretilen taze şekilde pazarlarda satılan kuru fasulyyi cok fazla severim.hem çok çabuk haşlanıyor hemde taze olduğu için çok lezzetli.kuru fasulye yapılırsa ben im için çok önemli olan şey salçasının bol olması renk bakımından birde karabiberinin bol olması.ama toprak tencerede yapılıp odun ateşinde pişen yemeklerin lezzeti tatrtışılmaz kesinlikle .birde maydonoz doğranmasıda cok hoş oluyor bu zevk ve tercih meselesi elbettw.

0

ben tabiki ikiside güzel ama banada agırlıklı olarak sevdigim benim kurufasulyedir.

0

ikisi arasında kuru fasulye tercih edilir

0

kuru fasülyeyi seviyorum daha çok her türlü gidiyor

0

yeşil fasulyeyi daha çok severim. kuru fasulye gibi gaz yapmıyor.

0

ikisinide yerim ama kuru fasulye bir tık önünde, yeşil fasulyenin sade pirinç pilavı ile harika oluyor.

0

tabiki kuru fasuleye severim yesil sevmem

0

kuru fasulyeyi daha çok seviyorum yeşil fasulyeyi de seviyorum ama kuru fasulyeyi daha çok seviyorum

0

ikisinide severim farklı zamanlarda yiyorum yaz ve kış olarak

0

yesil fasulye vallaha bi degisik ya,kuru fasulye tabiki.

0

kuru fasulyeyi çok severim hele ki pilavla birlikte taze fasulyeyi de zeytinyağlı olunca daha çok seviyorum hastasıyımdır yani yanında birde salata olunca daha bir güzel