0

güvenini kaybederken ne yaptıysam onları yapmamaya çalışarak kazanılmalı. nasıl kaybettiysek öyle de kazanabiliriz. önce neden kaybettiğimize bakmalıyız.

0

insanların güvenlerini zamanla kazanabilirsin, seni tanıdıkça, seninle zaten bir şeyleri paylaşır ama eğer sen karşı tarafın güvenini kazanıp sonra karşı tarafın istemediği bir hareket yapıp güvenini sarsarsan kendini güvendirmen çok zaman alır belkide hiç güvenmez sana

0

insanların güvenini ancak onlara güven vererek kazanabilirsiniz. yani onalrs vermiş olduğunuz güven yalan söylememek dürüst olmakla eşdeğerdir. siz karşınızdaki insana karşı dürüst olursanız ona karşı yalan söyleyecek davranışlar da bulunmazsanız karşınızadaki insan zamanla size güven duyar. bu şekilde size karşı olan güveni sağlamlaşır. siz de ona aynı şekilde güven duymuş olursunuz. güven oldukça önemlidir. insan herkese güven duyamaz karşınızdaki insana güvenmek için ona zaman vermeniz onu tanımanız gerekir. onu detaylı incelemek tanımak konuşmak sohpet etmek bakış açısını düşüncelerini tahlil etmek gerekir. böylece karşınızdaki insanı tanımış olursunuz ve buda ona güven duymanızı sağlar evet güven duyulacak biri ise.

0

ilk basta yalanlardan kacın! onlara her zaman doğruları söyleyin. söylediğiniz seyleri gercekten yaptıgınızı ona ispat edin. mesela “ben ders calıscam!” dediğiniz birisine ders calısırken resim cekip ona atarsanız eger ona yalan söylemediğinizi düşünür. buda onun size olan güvenini arttırır. onun istemediği bir seyi yapmaktan uzak durun! bu sizin için çok daha iyi bir secim olur. onun hoşuna gidecek ve begeneceği seyleri yapmaya caba gösterin. güvenmesi için bu ilk adım olacaktır.

0

yalan söyleyemeyerek ve davranışlarının tutarlı olmasıyla.

0

bir insana hiçbir zaman tam olarwk güvenemezsin ve güvenini alamazsın.

0

bir insan ona sır veriyorsa, o sırrı söylemeli ki güven sahibi olsun
bir insan bir şey emanet ettiğinde, emanete ihanet edilmemeli.