0

asgari ucret 2.000₺ yi gecmez bence.ya 2000 e yakin bir sey olur yada duz 2000 olur.

0

herkesin yüzü , kuşağı orda am geçmez neden diyeceksin ! çünkü zenginler badire yapıyor kendilerindir gecede trilyonları batırıyor birşey yok. ama biz isteyince zam yok verilen para çok. o yüzden çok bir beklentimiz yok ! geçen yıl ne yaptılar ki ,bu senede onu yapsınlar . olsa iyi olur çünkü geçim zor, hayat zor ,herşey pahalı hayat pahalı olmuş bir işçini maşı 2500 olsa emin olun ki işçiler kurallar gibi geçinir . tabi gözü dar olanları söylemiyorum onlar beşde verse ,onda verse tine doymazlar kanat ederlerse herşeye yeter allah'ım izniyle. ne diyelim inşallah olurda insanlar rahat eder.

1

asgari ücret konusunda görüşmeler yapılıyor du en son.haberlerde izlemiştim.2000 tl'yi geçeceğini pek sanmıyorum. ne yazık ki ülkemizde emekçi, en çok yorulan kesim en az ücret alıyor.gelir adaletsizliği bir türlü düzeltilmesi.memur kesim diyor ki biz okuduk.güzel kardesim tamam sen okunda da diğer insanlar da okusaydı, yerleri kim süpürecekti?çöpleri kim alacak ti?insaatte kim çalışacaktı?o zaman herkes okusun , meslek sahibi olsun herkes kendi mahallesini kendi süpürsün, kendi evini kendi yapsın. kendi çöpünü şehir dışına çöplerin toplu olarak atıldığı yere kendi atsın.acaba bu söylediklerimi kimler yapar o durumda çok merak ediyorum açıkçası.

1

askeri ücretin olması gereken rakam bence 2400-2500 liradır.bir insanın geçinebilmesi için en az bu kadar kazanması lazım.ama bu rakamlara çıkacaklarını sanmıyorum .en çok 2100-2150 lira olur herhalde.

1

hayır asla 2000 tl yi geçmez hatta 2000 bile olmaz asgari ücret. en fazla 1800-1850 dolayların da kalır. zaten çok yüksektirlerse emin olun işsizlik daha fazla artar. millet eleman çıkartır. çalışanlara üç kuruş fazla vermek zor geliyor işverenlere çünkü m

0

geçmez en fazla 100 tl koyarar üstüne baskada geçmez hoş gecsede zaten herşeye zam geldi.