0

zorunlu olmamakla birlikte eğitimli olması daha iyi olur

0

eğitim şart gerçi iyi bir bakıcı çok pahalı ayrıca güvenilir de olmalı

0

tabiki de eğitimli olmali yoksa nasıl emanet edilir... hele bu devirde deneyimli olsada gerçi emanet edemiyoruz

0

bebeğin iyi bir şekilde bakılması için iyi bir bakıcı şarttır.anne babalar bazen bakıcı bulmakta çok zorlanıyorlar tabii ki de çok haklılar gerçekten artık günümüzde bakıcılar hem eğitimsiz hem de gerçekten çok kötü kalpliler. bazı bakışlar var ki hiçbir şekilde bebeğe bakmıyorlar ve çocuğa şiddet uyguluyor. o yüzden bebek bakıcısı özellikle eğitim bir bakıcı olmalıdır.eğitimli bir bakıcı olursa en azından bebeğe nasıl yaklaşması gerektiğini ,kucağına nasıl olması gerektiğini ve her şeyi en azından bilir. o yüzden çok dikkatli olmalıyız bebek bakıcısı bulurken.bazı anne-babalar işe gitmek zorunda oldukları için genellikle çocuklarını küçük yaşlarda bakıcıya bırakıyorlar maalesef hatta bırakmak zorunda kalıyorlar. bebek bakıcısının en azından eğitimli olması gerekir ki aklınız en azından evde kalmasın. çocuğu nasıl kucağına alması gerektiğini çok iyi bilmesi gerekir. özellikle de çocuğa nasıl bakması gerektiğini çok iyi bilmesi gerekir diye düşünüyorum. bebek bakıcısı özellikleri çocuk gelişimi mezunu, anaokulu öğretmeni veya bebek hemşiresi gibi bakıcılar olursa özellikleri çok doğru bir karar olur.eğer ki en azından böyle çocukla ilgili bölümlerden mezun olmamız da hiçbir şekilde bakıcılık yapmayı bilmezler. çok zorluk çekerler .o yüzden de hem de beğenisi yaklaşımı hem de sizin için gerçekten çok iyi olmaz.en azından belli bir süre yani 3 yıl en azından bir bakıcılık yapması çok önemlidir.hem eğitimli olması hem de uzun bir süre bakıcılık yapması gerçekten onu ne kadar deneyimli olduğunu ve tecrübeli olduğunu gösterir.yoksa hiçbir şekilde çocuk ile ilgili şeyleri bilmez ve çocuğu nasıl yaklaşması gerektiğini gerçekten bilmez mi çocuğunuzun gelişimi zamanında ona çok kötü örnek olur. o yüzden bakıcıları en azından bir çocuk gelişim mezunu veya üniversite mezunu gibi insanlardan seçersek gerçekten onlar için en azından gelişimleri için çok önemlidir. çocuk bazen yaramaz olabiliyor veya uysal olabiliyor.o yüzden eğer ki çocuk yaramazsa ve hiçbir şekilde bir deneyim yoksa o çocukla baş edemez ve gerçekten de sizin için çok zor bir durum olur. özellikle de sizi çok zor duruma düşürür. o yüzden en azından bir çocuk gelişim mezunu veya eğitimli bir insan olursa gerçekten çok iyi olur. özellikle de yabancı bakıcılar hiçbir şekilde olmamalıdır diye düşünüyorum çünkü yabancı bakıcılar ne kadar eğitimli olsa da hiçbir şekilde çocukla bir iletişim kuramaz. genellikle yabancı bakıcılar birazcık dil eğitimi konusunda birazcık geride oldukları için çocuk da iyi bir iletişim kuramazlar. ne kadar çok çocuk bakarsa ve deneyim aldıysa o kadar iyiyse iyi bir eğitim almışsa gerçekten o kadar iyidir bakıcı. o yüzden çocukların da anne babalar en azından eğitimli bir kişi veya çocuk gelişim mezunu bir kişi, deneyimli bir kişi alırsa gerçekten o kadar iyi olur.en azından anne babaların hem içi rahat olur hem de hiçbir şekilde çocuğa nasıl bakması gerektiğini bildiği için gözü arkada kalmaz. o yüzden çocuklara özellikle de eğitimli bir bakıcı olması çok iyidir.

0

tabiki eğitimli olmalıdır . bebeğin aģlamasından neye ihtiyacı olduğunu bilmeli . hastalandıģında nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmeli. yemeği nasıl yedirmesi gerektiğini bilmeli . tecrübeli eğitimli olmayan bir bakıcıya bebek emanet edilmez.

0

tabii ki de bebek bakıcısı eğitimli olması lazım eğitimsiz bir insana zaten bebek emanet edilmez. ben zaten bakıcı eğitimli de olsa eğitim siz de olsa ben hiçbir şekilde çocuğu teslim etmem. sonuçta bir bebeğin anneye ihtiyacı var. bakıcılara da zaten güvenmiyorum. televizyonda da görüyoruz küçücük bebekleri küçücük çocukları dövüyorlar yani biz orada bile kalsam aç bile kalsam hasta çocuğumu bırakmam kimseye bu kadar söylüyorum.

1

bebek bakıcısı eğer tanımadığınız kişilerin bebeklerine bakacaksa, bu işin eğitimini almanın dışında pratik olarak da yetenekli olması iyi olur. ülkemizde genellikle anneanne, babaannelerin, ya da paraya ihtiyacı olan ev kadınlarının yaptığı bir iştir. vicdan kapısından bakabilen her kadın başarır sonuçta bebek bakımını. zaten çocuğun bazı şeyleri kapacak, etkilenecek yaşa gelmesi ile artık anneler çocuklarını kreşlere verdiğinden orada eğitimli insanlar da oluyor.

0

eğitimli olmasına gerek yok okul çağına kadar 1 çocuk büyütmüş bir anne rahatlıkla bebek bakıcısı olabilir

0

eğitimli olmalidir.sonucta bebek yetistiricek.

0

biraz daha pahalı olur ama evet daha iyi olur