0

ben hep kendi meslegimi yapmak isterim tabi okul bitince bakalım bir şeyler yapıcaz üniversiteye gidicem yazılım okumayı düşünüyorum ve bu olursa hayalimdeki meslek olucak.

0

hayalım dekı meslek bilgisayar mühendisi olmak yani bilgisayar mühendisi olmayı ben küçüklükten beri hayal ediyorum ve bunun peşine düştümü söyleyebilirim sizlere şu an lise 4 okuyorum meslek lisesinde meslek liselerinde bölüm seçmek zorundasınız ve ben bilgisayar bölümünü seçtim şu an bilgisayar derslerim çok yüksek en son sınavdan 93 almıştım aslında bilgisayar dersleri çok zor olur ama benim bilgisayar derslerine ilgim olduğu için bana çok zor gelmiyor. şimdi üniversitede de ya subaylık okuyacağım ya da bilgisayar mühendisliği okumayı düşünüyorum ben yazılım mühendisliği eğer bilgisayar mühendisi falan okuyabilirsem üniversitede fabrikadaki işim hazır diyebilirim teyzeme çalıştığı fabrikada benim staj yaptım fabrika aynı fabrika orada ben staj yaptım daha oradaki abiler benim çok sevmişti işte eğer üniversite okursan gel burada çalış falan dediler eğer üniversitede okuyabilirsem gideceğim orada çalışacağım.

0

hayalimdeki meslek, öğretmenlik ve hemşirelikti.malesef ıkisini de yapamiyorum. ustelikte işsizim. kantinde çalıştım en son.kasiyerlik ve içinde yemek bölümünde çalıştım. yine iş bulursam kasiyerlik işi olur büyük ıhtimal. tabi hayalimdeki meslek olmasada ekmek parası, helâl kazanç en azından.

0

ev hanimiyim. zaten yapmak istediğim bölümün okulundan çok farklı bir bölüm okudum. ev hanımı olmak hayalimdi tabi ama birkaç zaman sevdiğim bir işi yapmayı da isterdim.

0

henüz çalışmıyorum, öğrenciyim, ileride ne iş yaparım bilmem, hayırlısı olsun

0

malesef yapamıyorum o kadar istiyorum ki kendime ait bir işimin olmasını

0

hayalimdeki iş mesleğim ama bu devirde herkes kendi işini ne yazık ki yapamıyor.