0

yemeğe gelecek mizafirlere çorba, pilav,muhakkak bir et tarzı yemek ,tatlı ve masaya aparatif bir şeyler hazırlarım. tabi ki salata ve içecekler de var.eğer yemekten sonra oturmaya gelecekler ise ben mutlaka poğaça tarzı tuzlu bir ikramık,kek ve poğaça yanına uygun yine tuzlu bir ikramı yaparım. mercimek köfte olabilir veya bunun gibi.yanında cay ikram ederim. kuruyemis ve meyva duruma göre hazır ederim. son olarak istege bağlı türk kahvesi ikram ederim.

0

eve gelen misafir bizim için baş tacı olmalıdır gerek temizğimizle gerek yemeklerimizle kendimizi gösterebiliriz
ne tür ilramlar olabilir derseniz
mesela güzsl mezeler tavuk göğsü salatası gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim,tavuk göğsünü haşlayalım didikleyelim daha sonra salatalıkları minik minik doğrayalım yoğurt mayonezi karıştıralım hepsini birleştirelim tuzunu atalım 1 diş sarımsak ve ceviz
artı olarak börek baklava yufkasından çıtır
patatesli börek
yanında kısır ekşili böyle
tatlı olarakta en sevdiklerimden kadayıflı muhallebi
önce kadayıfl

0

biz misafirlerimize gec geldikleri icin cay yapıyoruz ve çayın yaninada bisküvi çeşitlerinden koyuyoruz daha sonra çay bitince meyve veriyoruz.

0

eve gelen misafire genellikle börek yaptırmayı tercih edenlerden biriyim. çünkü evde fazla uğraşmıyorsunuz ve biraz olsun yemek konusunu üzerinizden atmış oluyorsunuz. zaten yemekten sonra da pek fazla kimsenin bir şey yiyecek hali kalmadığı için çayın yanına ufak tefek atıştırmalık şeyler koymayı tercih edebiliriz. çünkü öteki zaman biraz daha evde uğraşıyorsunuz ve yemek yapma gibi bir durumunuz oluyor.

0

bana sadece çay da verseler olur. bana gelen misafirlere çay,kahve,talı ve meyve ikram ederiz. kendim gittiğim misafirlikler de bana sadece çay ikram etsinler sınırsız başka da bir şey istemem yani.

0

evinize gelecek olan misafirinize,
icecek olarak;cay,kahve,turk kahvesi,su,kola,meyve suyu ikram edebilirsiniz.
gida olarak;kek,poaca,kurabiye,yaprakvs ikram edebilirsiniz.
tatli olarak;kadayif,baklava vs ikram edebilirsiniz.