0

evet hem de bu bayram benimkisi müstehcen bir şey de değil ya da aykırı bir şey değil yıllardır kardeş bildiğim dostumla bir yanlış anlaşma ve onun sonucunda ortaya çıkan orantısız sonuç yüzünden girdiğimiz diyalog bana takındığı tavır ve yüz şeklini gördümbbunu hiç hesaba katmamış tım ve görmek dahi istemezdim.

0

olmaz olur mu her gün olmuyor mu açın televizyonu ya da başka bir internet vs den dinleyin haberleri [ artık haber değeri de kalmadı ya ] her gün cinayet fakirlik geçim darlığı ve yüzünden çekilen çileler haksızlıklar adaletsizlik ya da hastalıklar hayvanlara yapılan işkenceler elden gelmeyenler. bir yardımda bulunamamanın acısı, elden bir şey gelmemenin çaresizliğini yaşamak

bütün bunlar ve daha çokları keşke bunları görmeseydimler çoğunlukla ben görmeseydim değil bunlar böyle şeyler olmasaydı yaşanmasaydı ya da bu dünyada ben de insanım diye geçinen bir insan başka insana ya da canlıya bu zulmü yaşatmasaydı anlamında söylediklerimdendir.

0

evet bu zamana kadar keşke görmeseydim yaşadım. başkası ile ilgili ama yine de görmek istemezdim. biz çocukken bizim hep oynadığımız yerde mahalleden komşumuzun oğlu ile bir kız bulunmuşlardı. iki sevgilinin olabileceği bir samimiyetteydiler. çok ayıp bir şey yapmadılar ama yine de biz çocuk olduğumuz için onların yaptıkları bize ayıp geldi. zaten onları orada gördükten sonra hemen oradan uzaklaştık.

0

valla ben bu zamana kadar çok şey gördüm gorduklerimden pişman değilim her yeni gördüğüm şeyler bana tecrübe olarak geri dönüyor.

0

yoo hayatimda oyle pek cok seyi yadirgayan birisi degilimdir,birseyi gordugum icin pismanlik duymam.