0

evet bazen dilimi tutamadığım ve ağır konuştuğum zamanlar oluyor. istemeden de olsa karşımdaki kişiyi üzebiliyor ve kırabiliyorum. söyleyeceklerime ne kadar dikkat etsem de insanın kızdığı zamanlar olabiliyor. böyle zamanlarda söylediğim şeyden ötürü üzülüyorum. söylediğim o şey içime oturuyor. karşımdaki insanı kırdığımı düşündüğüm zaman bende üzülüyorum ve kırılıyorum.

0

bazen iste insan kendine hakim olamıyor insan ağzından çıkıyor.bazen tabiki anneme bazen de eşime olmuştu ama sonrası olmadı pişmanlık duyuyor insan tabiki ama gecti o günler.soyledigim kelime sen neden benim annemsin demiştim çok pişman olmuştum.esimede sen nasil bir kadın sin demiştim ama asla daha solemedim tabiki.

0

söylediğimiz kelimeler bazen insanın kalbini kırabilirsin. tabii ki bazı sözler oldukça ağır olduğu için karşımızdaki kişinin üzüldüğünü düşünerek keşke söylemeseydim diyorum. fakat bazen insanın gördüğüm kadarıyla sinirleri artmış oluyor ve ağzından ağır sözler çıkarabiliyor. bu yüzden biraz sakin olmamız gerekiyor ve sözlerimize çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

0

malesef oluyor özellikle sinirliyken ağzımdan çıkanı kulağı duymayan bir insanım. normalde insanları uzmekten kırmakdan çok korkan bir insanım ama işte sinir anında yapıp sonrasında çok üzülüyorum ve pişman oluyorum. ama hatamı hemen telafi ederim. affettiririm kendimi.

0

yani ben kim olmuştur. şu an bilemeyeceğim ama normalde ben birine söz veriyorsam tutarım öyle bir huyum vardır.
benim her seferinde yapmışımdır. yani sözümün her zaman arkasında durdum kimseye söz veripte tutmamak yapmadım zaten her her seferinde bana delikanlı kız demişlerdir ben her zaman sözünün arkasında durdum. yani dediğim gibi ben böyle tanımadıysan böyle de devam eder keşke her insan da böyle olsa tamam bazen birine söz verip yaptığım olduk ama pişmanlık ve oldu diyebilirim. sonuçta hani değmeyecek insana söz verip de yaptım ve o değerini bilmediği yapmasaydın olur. yani bence bunu iyi seçmek lazım zaten geçmişimde buda bana ders olmuş oldu diyebilirim zaten insanlar ders almazsa gene de devam eder. çok şükür ben dersimi aldım ve bir daha da öyle bir şeyler yapmıyorum birine karşılık da artık pişmanlık falan duymuyorum çünkü gerek yok yani artık.

0

evet var,insanlari asagilayici sozler soyledigimde keske soylemeseydim diyorum,bi anlik ofke ile olabiliyor.