0

ben öncelikle bu konu hakkında araştırma yapardım bakardım. gerçekten eşi aldatıyormu aldatmıyormu diye daha sonra kesin bir cevaba vardığımız zaman eşi aldatıyorsa eğer arkadaşıma sakin bir dilde anlatırım daha sonra arkadaşım çok sinirlenecekdir. ancak arkadaşımı sakinleştirmek için elimden geleni yaparım. ve o kişiden uzak durmasını sağlarım.

1

eğer arkadaşımın eşinin ya da sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiysem eğer öncelikle bu konudan kesinlikle emin olmaya çalışırım. hemen gidip söylemek yerine işin aslını astarını öğrenmek için uğraşırım. sonrasında uygun bir ortam yaratarak arkadaşımın eşiyle konuşmaya çalışırım ve bu durumu arkadaşıma söylemesi ya da son vermesi gerektiğini belirtirim.eğer dediklerimi yapmayacak olursa da arkadaşıma tüm durumu anlatacağımı söylerim.sonucu ölümde bir yuvanın yıkılmasına sebep olmak istemem ama arkadaşımın da asla aptal yerine konmasını da istemem. söylemezsem de kesinlikle içim içimi yer. o yüzden bir şekilde arkadaşımın durumu öğrenmesi için elimden geleni yaparım. bu hayatta gerçekten aldatılmak kadar kötü bir şey yoktur. hiç kimse böyle çirkin bir şeyi yaşamak ve maruz kalmak istemez. şahsen ben böyle bir durum yaşamış olsaydım arkadaşım da biliyor olsaydı bana söylemedi diye çok kızardım. hatta onunla arkadaşlığımı bile bitirebilirim benden gizlediği için. her şeyden habersiz bir şekilde mutlu olduğunu zannederek yaşamak kadar acı bir şey yoktur. sahte ve mutluluk yaşayacağıma gerçek bir üzüntü yaşamayı tercih ederim.

0

hemen arkadaşıma söylerdim çünkü boynuz yiyor ve salak yerine konuyor yani söylerim çünkü arkadaşımı kandırıyor bir nevi.

0

aslında şu soruya şöyle cevap verılebılır arkadaşımın sevgılısı aldattı ve öğrendım eğer bu bı anlık olan birşeyse akradaşıma pek çaktırmam ama arkdaşımı artık takmıyorsa ve sürekli aldatıyorsa arkaşdasımda bunu daha öğrenmedıyse ona artık yavaştan yavaştan çaktırmaya çalısırım eğer hala anlamıyorsa konustugu kıza mesaj atarım ben senı sureklı goruyorum dıye artık çoçugu fazla derecede üzme ve soyle eger arkadasım cok severse üzülmemesinin belirtirim kız içn yapmana gerek yok derım ve zaten aldatma konusunda arkdaşıma gereken cevabını verırım ve zaten ben şahsen soylerım dayanamam yanı kız onu başka cocukla aldatıcak benım arkadasım o kızı sevıcek yok öyle bi dünya bence herkes nasıl davranıyorsa eger aldatma söz konusuysa arkadaşıma söyluyecek ben senı aldatıyorum yada farkjlı bır dıl ıle ayrılmak istiyorum diye ama gercegı gözle görerse üzülür ve sıkıntılı olayların çıkma ihitimali büyüyor bu aldatma konularında sanal ortamndan söylemekte fayda vardır gözle görünürse sıkıntı çıkabılır.