1

milli piyango'dan ara çıksaydı bir apartmana alırdım ve bu apartman içindeki daireleri kiraya vererek geçirmeye çalışırdım zaten öyle bir şey olmayacağı için boş hayaller kurmaninda gereği yok

1

yani ben kendim milli piyango almadım almak istemedim. çünkü bana öyle şeyler çıkmasın o paradan da hayır gelmez ani eğer çıkarsa eşim almış öyle söyleyeyim. çıkarsa ev almayı düşünüyorum artık rabbim affetsin sonuçta aynı ihtiyacımız var herkesin eve ihtiyacı varm gerçi bence milli piyango çıkmayacağı için boş yere hayal kurmamak lazım insanlar kendilerini o şekilde duruyor hani bir laf vardır. fakirin umudu diye ve onlarda insandı milli piyangolar hani belki çıkar diye umutsuz değiller hiçbir zaman ama kendilerini umutlandıran var. televizyonda falan gördüğüm kadarıyla ama çok şükür ben hiçbir zaman ümitlenmedim gerek duymuyorum kime çıkıyorsa da çıksın yani ne diyeyim.

1

piyangodan bana para çıkmaz çünkü bilet almıyorum. daha bugün sosyal medya hesabımda şunu paylaştım "milli piyango biletine vereceğiniz parayı bir fakire verin asla kaybeden olmazsınız" diye. velev ki aldım ve çıktı ise de ev alırdım bol bol ev alırdım.