0

benim tercihim cok bebek mamasina ihtiyac duymamakla birlikte hipp bebek maması oldu.

1

esema o kadar eski marka ki; biz ufakken annemin fazla sütü olmadığından bize onu yedirmişler. nedense ben çocuklarımı büyütürken o marka hiç aklıma bile gelmedi. şimdi üstte reyhan arkadaşta adını görünce yazmadan edemedim.
benim büyük oğlum anne sütü ile beslendi. zamanla ek mamalara geçtik. ay olarak gerekli olan zaman geldiğinde, ama ufaklığım çok anne sütü emmedi, ona doktorumuz aptamil önermişti. bizde onu kullandık. başka hangi markalar var şimdilerde fikrim yok.

0

benim oğlum 2008 yılında doğdu 2008 yılında esema mamaları çok bilindik de kayınvalidem de eşime esema mamasını kullandığı için gözüm kapalı kullandım ve oğluma çok faydalı olmuştu herkese de bunu tavsiye ediyorum tabii diğer bebek mamaları da mesela bebelac milupa ben kullanmadım ama arkadaşlarımla kullananlar vardı ve çok memnun vardı onlar da fena değildir herhalde ama benim fikrim esema dan yana

0

yani tüm bebek mamaları güzel gerçi ben bebeğime sadece bir kere aptamil aldım yemedi. ama genellikle herkes bana aptamil tavsiye etti ,aptamil kullanabilirsin. bebek maması olarak ay anne devam sütü diyeyim sana artık anne sütü yetersizse yeterli ise için mama kullananlar veya devam sütü kullanan tercih etmem. sonuçta bir bebek anne sütüyle beslenir. ama alacaksan da aptamil ar diğerlerine göre daha iyi bizim çocukluğumuzda bile vardı yani aptamil dediğimiz şey.