0

evet hem de fazlasıyla kendimi sinirli buluyorum. hatta sinirlendim de gözüm hiçbir şeyi görmüyor. geçen yıllarda sinirden çene kitlenmesi bile yaşamıştım.
kas gevşetici ve egzersizlerle çenenin kitlenmesi geçmişti.
öyle bir şey ki sesinirlendim degözüm kimseyi görmüyor.
o an çok farklı bir duygu içerisinde oluyorsunuz. aslında bu huyumu hiç sevmiyorum sinirli olmayı çok isterdim. geçen yıllarda arkadaşımla tartışırken sinirden suratına sıcak çayı fırlatacak tım. sonra pişman oldum mu tabii ki de oldum ama yapacak bir şey yok.

0

evet hemde aşırı derece de öfkelendiğim sinirlendiğim zaman, kendimi kontrol edemiyorum hemen sağa sola saldırıyorum kontrol dışı davranıyorum gözüm hiç birşeyi görmüyor desem yeridir. bu huyumu sevmiyorum, gözüm birşeyi görmediği için vurup kırıyorum, insanları eşyaları hiç birşeyi umursamıyorum desem yeridir ben sinirli bir insanım bunu kabul ediyorum.

0

evet ben kendimi çok sinirli oluyorum çünkü olur olmadık her şeye çok çabuk sinirlenme biliyorum bazen olmam bir dersinde sorusunu cevapla ya mamasına bile bazen çok sinir oluyorum insanların beni eleştirmesine bazen sinir oluyorum bir televizyon kanalında reklam fazla çıktığı zaman sinir oluyorum ya en ufak bir şeye sinirlenmem çok kolay oluyor anlayacağınız çok sinirli biriyim

0

insanların beni sinir etme derecesine bağlı olarak değişir genellikle sakinimdir ama bazen de çok sinir ederler.