0

instagram son 2 yıldır oldukça kullanılıyor ve facebooku nerdeyse geri bırakmış durumda ben açıkcası şöyle demek istıyorum ben instagram diyeceğim ve oldukça kitleye uğraşıyorlar diyebilirim zaten bütün sanatcı dunyası ve bütün futbolcu spor dünyası bütün insanlar instagram kullanıyorlar ve zaten ınstagram şöyle diyebilirim özellıklerınle kullanıcılarını oldukça etkıleşmıs durumda zaten o konuda bi söze gerek yok ama oldukçada peformansı yüksek br uygulama günlük hıkayelerle ınsanlar nerelerde oldugunu neler yaptıgını görebiliyorlar bu özellik bizim için çok yüksek çünkü bizim ülkemizde bu fotoraf konusu çok paylaşılıyor ve kullanılıyor bu konu bizimce çok ideal oldugunu kanatındayım diyebilirim sizlere.

1

instagram ya da twitter mı? sorusuna verebileceğim yanıt şu olacaktır. her iki sosyal medya aracınında kullanım mecraları farklıdır. yani kişi kullanımına göre istediğini kullanabilir. tabi ki de ortak noktaları vardır. fakat ikisi aynı kulvarda değildir.

0

ikisini de sevmem aslında ama twitteri tercih ederim. instagramda sürekli resim paylaşmak gerek, ben de resim çekmeyi ve paylaşmayı sevmiyorum,twitteri de pek kullanışlı bulmadım şahsen ama instagrama göre daha iyi elbet

0

twitter daha iyi ve doğru.instagram daha yapay

0

instagramı daha çok tercih ederim.