0

genellikle hayatımda en çok ailemi ve sağlık larımızı bir ön planda tutuyorum. çünkü insanın ailesi ve sağlığı olmadıktan sonra hayatta bir şeylere ulaşmak için çalışmasına gerek kalmıyor. eğer öyle olmasaydı çok ünlü ve zengin iş adamları bile söz konusu çocukları olduğunda bütün servetlerini harcamayı kabul etmezlerdi. insanın ailesi, çocukları ve sevdikleri olmadığında hayatın ve hayata dair hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. bu yüzden bence bu hayatta aile ve sağlıktan başka ön planda tutulacak bir şey yoktur. insanın ailesi yanında olsun ve sağlığı yerinde olsun gerisi bir şekilde gelir .gelmezse de zaten sıkıntı olmaz.

0

ben sevdigim deger verdigim insanlari bir adim daha on planda tutarim.

0

yaşamım boyunca tek değişmeyen önceliğim adalet arayışım olmuştur.bu uğurda çok bedel ödedim ama milim şaşmadım bu prensibimden.huzurlu bir knsan olabilmem için bu benim önceliğim.bu hayatta herkesin bir tarzı vardır benimki de bu.memnunum böyle olmaktan.iki günlük dünyada onuruyla yaşamaktan daha öncelikli ne olabilir ?

0

hayatım da en çok ön planda tuttuğum şeyler vardır. özellikle ailem için çok önemli bir yer olduğunu düşünüyorum. çünkü hayatta bazen bazı şeyler gerçekten çok gereksiz olduğunu gördük. böyle kötü zamanlarımızda genel de hep ailemiz ve arkadaşlarımız vardır. bu yüzden hayatımızdaki yerleri çok önemli.