0

ben suan calismiyorum. calismadigim icin gezmek icin bolca vaktim olacak. calismadigim bu sure boyunca gezmeyi tercih edeceğim. ise baslayinca zaten pek gezemeyecegim. onun icin bu sene biraz gezme odakliyim. umarim istediğim gibi degerlendiririm bu durumu. gezmeyi cok seviyorum cunku ben..

0

her yıl gezmek ve çalışmak aynı plandadır bazıları için özellikle de çalışanlar için.

0

çalışmak gezmek bilemiyorum birikime yapabileceğim şeylere bağlı ama gezmeyi daha çok isterim her insan gibi hangi insan gezmek istemezki

0

bu yıl gezmek daha ön planda benim için . çalışmak istiyorum ancak şu an başvurduğum yerlerden bir sonuç alamadığım için beklemedeyim. çalışmak demek isterdim ancka gezmek diyeceğim bu gidişle.

0

yaşlanana kadar çalışmak sonra gezmek var rutin insanoğlu bu döngüden çıkan nadir insanlar var bu düzenden artık kurtulmamız lazım.

0

gönül ister ki bu yıl bol bol gezelim ama malesef çalışmadan da gezilmiyor.para olsa zaman yok,zaman olsa para yok.

0

bu yıl yine beni yoğun bir iş temposu bekliyor. gezmek çok nadir olur bu yilda. borclarimi ödemem için sıkı bir şekilde çalışmam lazım. yaza doğru inşallah biraz nefes alır rahatlarım.hayirlisi bakalım. tedbir benden taktir, yüce rabbimden. inşallah benim için bereketli bir yıl olur.

0

bu yıl daha çok gezmek olacak inşallah... kültür turlarına katılmayı tarih tarih ayarlamam lazım bu sene... bu sene benim yılım olmalı çünkü. dolu dolu bir yıl geçirmek istiyorum