0

sorumani bi bakar mısınız? acıklamaya?

sorumani ekibi öncelik olarak size teşekkür ederiz. fakat benim ögrenmek istediğim bir kac soru var. bunu tek ben diğil herkes merak ediyor. sayfanın kapanma sansı var mı? bi zaman sonra sayfa kapanır mı? mobil uygulama gelecek mi? bide sayfanın en iyisi olarak gördüğünğz yazarı kim?

15 cevap
0

ben çok fazla kopya içerik yazanları gördüm nerden anladın derseniz belli oluyor yani internet üzerinden alındığı ve sorumani bu konuda çok iyi olduğu için er geç bulunur.

-1

sorumani ekibi bizi seviyor, bizde onları seviyoruz. daha çok gelişecek bu site. bazı siteler gibi para ödememek için bahane üretmiyor, emeğimizin hakkını veriyor.

4

başka siteler gibi sebepsizce insanların hesabını kapatmadığınız sürece bizler sizinle olacağız. başkalarına benzemeyin soru mani, insan emeğine saygınız hep devam etsin.. insanları eş, dost, tanıdık diye sınıflandırmadan herkese eşit mesafede durmanız değişmesin. arkadaş soruda en iyi yazar kim derken bariz olarak kendi adını büyük ihtimalle görmek isterken sizlerin bizleri hepimizi onore etmeniz bizim için mutluluk verici.. teşekkürler soru mani.

0

yok ya, kapanacağını sanmam. ve mobil uygulama olsa gerçekten güzel olur ama daha site çok yeni. site bir otursun bir kemikleşsin. ondan sonra geleceğinden eminim. daha 3 haftalık filan en fazla bir aylık çünkü.ve şunu belirtmem gerekir ki, bu kadar kısa bir sürede, bu kadar isminin duyulup yazar üye olması muazzam. ki banlananları da düşünün yani :d :d daha çok şenlenecek buralar. :)

2

@sorumani bunkaoanma mahbbetide nereden çıktı tam anlamadm ama kapanmasın ben ve buradaki arkadaşlar uzuluruz gerçekten sorumani patron abi yada abla bilmiyorum artı :) yani bize söyleyin nasıl ayakta kalçanın biz yazarlar yaparız yani eminim buradaki arkadaşlarımdan yapar elinden geldiğince çünkü hiç bir site böyle samimi olmaz ama sorumani ekibi gerçekten 10 numara biri

2

çok güzel bir cevap aldık bizlerde yazarlar olarak sorumani sitesini yanlız bırakmayacağız elimizden geldiğince tavsiye ediyoruz üye sayısı eminim ki çok daha artacaktır kaliteli bir platform burası @sorumani :)

1

acıklama geldi kapanma sansı yokmuş. çok şükür diyoruz.

1

aynen mesela şuan da ödeme sınırına ulaştım ancak iyice biriktirip ondan sonra ödeme talebinde bulunmak istiyorum biliyorsunuz küçük miktarlar ele geçince geldiği gibi gidiyor bir şey anlamıyorsunuz yirmi beş tl de oldukça küçük bir rakam çekmek için bana göre en azından 100 tl yi aştıktan sonra çekmeyi istiyorum ben ama aklımda ya kapanırsa sorusu da yok değil umarım korktuğumuz gibi bir durumla karşılaşmayız. emeklerimize yazık olur. @normtala

0

@sorumani seni tanımak istiyorum. azından bal akıyor ya. siz bi sayfa diğil bi ailesiniz. öpesin geldi vallahi. :)

2

sorumani patronlar yaşadığı sürece ve sadık yazar kitlesini koruduğu sürece varolacakmış.

mobil uygulama icin erken. daha web sitesinde yapılması gereken çok gelistirme var.

bileğinin hakkıyla, alın teriyle içerik üreten, diğer yazarların hakkına girmeyen tüm yazarlar bizim için aynı değere sahip.

0

o nereden çıktı neden kapandı mı hayır kapaanmasin ben burayı çok seviyorum ya olamaz hayır kapanmayı. sorumani

1

@sorumani ekibi bu duruma ne diyecek acaba?

0

@muffin herkesin korkusu bu. bu kadar emek verirken kapanırsa çok üzülürüm

0

kopya içeriklerin fazlalığına dayali kapanma riski var.
yalnız, site buna müsade etmiyor ve bu konu da çok katı kurallarla yazarlarını telkin ediyor.
bence gayet iyi durumda ve kapanma riski yok denecek kadar az.
ha şu da var; site yetkilileri ve yönetim para konusunda sorun yaşamaya başlar, sorunlar teşkil ederse ozaman risk vardir.

2

umarım kapanmaz baya zaman geçiriyoruz emek veriyoruz sonuçta buraya öyle bir şey yapmazlar bence baya da tutulmuş bir sayfa olarak görüyorum şuan da. ama reklam geliri vs yok umarım zamanla kârdan çok zarar edip kapatmak zorunda kalmazlar :(