0

sorumaniye 5 gün içerisin de 25 tl ye ulaşmaya çalışıyorum ama öyle olmuyor bazne ister istemez günlük işleriniz oluyor bu yüzden yetişemşyorsunuz. 7 günde 35 tl yapmaya çalışıyorum ama bu durum herzamamn tutmuyor ne kadar olursa . öyle yüksek kazanç birikimi de yapmıyorum. zaman zaman çekiyorum.

0

ben yeni başladım daha öncede üyeydim 5 dk da 1 tl yaptım bile eğer böyle yaparsam saat başı 30 tl alabilirim askeri ücrete dahi bağlayabilirim herkes yeterli vakti ayırırsa gayet iyi paralar kazanabilir onun için iki dk girip ön yargılı davranmayın lütfen

0

ben de bazen 3 bazen 5 lira yapıyorum. bir iki sefa 6 lira yaptım bir günde ama internet sıkıntısı olduğu için yavaş ilerliyorum bazen.

0

ilk başladığım zamanlarda bir ay içerisinde 15 tl falan yapmıştım 25 tl ye gelene kadar cok sıkılmıştım ve ben de daha uzun cevaplar yazmaya karar verdim. ben internetten araştırdıklarımi olduğu gibi yazdığım için kopya içerikten bağlanmıştım ben bu kuralı bilmiyordum daha sonra çalışarak bir gecede 10 tl yapmıştım yani kendimde çok hayret ettim ama yapmıştım yani demek ki insan çok cabalayınca yapıyor .ben ilk defa çok fazla kazandım .o zaman bir gecede 10 tl yapmıştım başka da daha fazla kazanamadım. çünkü genel olarak giremiyorum .sabahları dersim olduğundan geceleride erken yatmam gerektiği için fazla giremiyorum o yüzden fazla kazanamıyorum günde en fazla 1-2 tl kazanabiliyoruz.

0

iki gün içerisinde limite ulaşabilirim. sence bu yöntemle en fazla ne kadar kazanabilirim bir ayda :d :d aktifliğe bağlı birazda bu kazançlar.

0

sorumanide üç hafta gibi bir sürede 160 tl kazanmıştım şuan rekorum bu.

0

sanirim ilk zamanlar 2 gun icerisinde 11-12 tl yapmistim.