0

amerikada evde çalışan biri günlük 50-200 dolar arası bilgisayarda yazı yazarak para kazanabiliyor.türkiye de evde para kazandıracak işler:falcılık,okuyup üfleyen büyücüler,kırık çıkıkçı

0

para kazanabilsen nasıl olduğunu anlıcan ama hiç para kazanmadım internetten sanırım sorumani ilk odeme aldığım site olacak. hep merak etmisimdir bu kadar insan internetten nasıl para kazanıyor diye ama ben bugün ödeme talebi söyleyeceğim. diğer aya kadar çok daha fazla biriktirmeyi düşünüyorum. bunun dışında makale yazarak para kazanıyorum 200 lira olunca odeme alicam az kaldı.

0

bence süper bir şey.ben yakın zamanda güzel bir rakam kazanmıştım internetten.evde oturduğum yerde sürekli yazdım.ilk kez kazandım ve parayı çekince aşırı mutlu oldum.bence herkes boş vaktini bu şekilde değerlendirebilir.

0

valla bence fena değil güzel oluyor vakit harcıyorsunuz tabi de. ister istemez emek karşılığı vakit harcamak normal ve de güzel. bence bu stie oldukça güzel buradan para kazanmakta öyle sadece belki kazançlar biraz daha artabilir bu konuda emin eğilim onun dışında evde oturmak ve kazanç sağlamak bana göre güzel bir seçenek.

0

evde bir sürü para kazanma çeşitli yolları vardır mesela bu sitede mesela para kazanabilirsin oturduğun yerden mesela telefonu alıyorsun eline bu siteye giriyorsun soru sorarak iki kuruş kazanıyorsun yorum yazarak ne kadar yorum yazarsan o kadar çok para alırsın mesela ben bir yorum'dan ortalama 15 kuruş alıyorum yani ne kadar çok yazarsan o kadar alacağını söyleyeyim başka yöntemler de var tabii ki mesela internet sitelerini anketler var anketlere katılarak para kazanabilirsin whatsaround diye bir uygulama var oradan da para kazanabilirsin eskiden bir tane site vardı ben miyim diye orası çok güzel bir siteydi ama artık nasıl para yatırmadığı için kapandı herkesi kandırdılar. başka para kazanma yöntemlerinden birisi youtube'da youtube'da videolar çekerek trendlere girerek para kazanabilirsiniz.youtube'dan gördüğümüz üzere birçok insan para kazanıyor mesela enes batur delimine orkun ışıtmak. siz de onlar gibi evde oturduğunuz yerde video çekerek para kazanabilirsiniz illa dışarı çıkıp ile çekmenize gerek yok evdeki imkanlarımızla da video çekebilirsiniz.

0

valla bos vakit gecirmekten iyidir. emegimziin bilegimizin parmaklarimizin hakkiyla kazaniyoruz surda..:) insallah daha fazla kazaniriz. allah azmimizi elimizden almasin gerisi bizde. ben bazen sıkılıyorum bi kac gun girmiyorum ama bu aralar paraya ihtiyacim var birazcik ek gelir icin giris yaptim tekrardan. bide referanslarim gelseydi ah. :)

0

iyidir fena deyil maaş yetmiyor. geçim zor olmuş.

0

sonuçta ben ev hanımıyım en azında evde boş boş oturmaktan daha iyidir burada en azından ek gelir elde ediyorum para kazanmış oluyorum. bebeğimin bezini falan alıyorum. zaten şu an benim eşim çalışmıyor benim burada para kazanmam çok iyi olur. gerçekten de inşallah devam ederim ne diyebilirim ki başka yani güzel bir şey yerde para kazanmak keşke bekarken de böyle olsaydı ama işte maaşımı aynısını alamazdı. yani sonuçta ben bekarken 2500 tl alıyordum ama burdur o kadar para alamıyorum. :)

0

nasıl kazanılacağını mı sordun yoksa nasıl bir duygu olduğunu mu soruyu pek anlayamadım ama eğer nasıl bir duygu olduğunu sorduysan gayet güzel yeni teknolojinin nimetlerinden faydalanıyoruz işte

1

google play den para kazanma uygulamaları varsa indirim ve para rahat gelir çok basit

2

uygulamalar ile beğeni yaparak paylaşım yaparak ve soru sorup cevaplayarak