1

sorumanide mesajlaşarak para kazanmak diye bir şey ki olsa da çok saçma bence. sorumanide soru sorup cevap vererek para kazanıyorsun. ne kadar uzun yazarsan o kadar daha fazla kazanıyorsun. cevaplar anlamlı ve konularla alakalı ise daha fazla kazanıyorsun. mesajlaşarak kazanmak diye bir şey yok burada.

1

bana gore güzel tabikide kisiye gore değişir güzel bir platform her türlü para kazanmak çok güzel

1

sorumani sitesinde mesajlaşarak para kazanmak bir özelliği ben görmedim böyle bir özellik olsa bile ben hiç doğru bulmuyorum yani mesajlaşarak nasıl insan para kazanabiliri eğer öyle bir şey olsa zaten birçok ünye'nin hangi amaçla buraya katıldığında belli değil üyeleri çok rahatsız edip para kazanmak için kullanabilirler bence öyle bir şey hiç gerek yok bir de sorma listesinde öyle bir şey yoktür.

1

bence hic guzel olmazdı çünkü sonuçta burası soru sorma platformu mesajlasacaksan sosyal medyadan mesajlas zaten burda karşılıklı konuşma gibi oluyo soruyosun cevabını aliyosun ben cok gereksiz buldum başkaları ne dusunur bilemem ama başka şeyler de eklenebilir tabi

1

ilk defa böyle bisey duyumdum ben sadece soru sorarak ve cevap vererek paa mazanilacagini biliyorum.

1

mesajlaşarak para kazanmak olsaydı sitede sitenin bir anlamı kalmazdı. herkes birbirine anlamsız mesajlar atarak para kazanırdı. o zaman nerede kaldı yeni bilgi edinmek, kültürlenmek. mesajlaşarak para kazanmak saçma bence düşünülüyorsa bile düşünülmesin vazgeçilsin yani öyle saçma bir şey.

1

mesajlaşarak para kazanılıyorsa vallahi hepinize mesaj atarım günde en az 10 mesaj atarım sizlere

1

sorumanide mesajlasarak para kazanmiyorsunuz, sadece soru sorarak ve sitede sorulmus sorulara cevap yazarak para kazanabilirsiniz. sitenin ilk gunlerunden beri buradayim boyle birsey ne duydum ne de oldu.

2

bu nereden çıktı, mesajlaşarak para kazanılmıyor, nereden uydurdunuz anlamadım. sorumani'nin böyle bir uygulaması yok ki, sadece soru sorabilir ve sorulmuş sorulara cevap vererek para kazanabilirsiniz.

2

aslında güzel olabilir ama bu zamanda mesajlaşma paralı olacağı için belki kimse yazmak istemiyecek parası eksilmesin diye karşı tarafa yansımaması için .ama benim dediklerimden farklıysa sadece mesajlaşarak para kazanıyorsak iyi.