0

başladı valla gece vardıyasındayız şuan ben sorumanıye tam takır hazır bı şekılde başladım ınsallah daha hayırlı bır başlama olur bu ve oldukçada sorumanıden keyıf alıyorum ve ılk odemmem başarılı bı şekılde yapıldı ama burada sorumanı yazarlarınla pek ılgılenmıyor galıba mesajlarımıza pek cevap verılmıyor o konuda ufak sıkıntılar yaşıyoruz ama ödeme talep edınce 3 gün içersinde paramızı yatırıyorlar gerçekten bu konuda sorumanı diğer sitelerden ne kadar farklı oldugunu gösterdi ve bir gün belirlemedi ayda mesela ödemeler diğer siteler gibi şöyle bi kural yok ödemeler ayın 5 de yapılacak diye bı kural yok 25 tl ulaşınca ver talepı 3 gün içersinde hesabına yatıyor ve zaten 3 günde surmuyor en taşı 2 gün ve bu parayı 2 günde yaparsan bile hesabına yatırıyorlar gerçekten bu konuda site büyük önem taşıyor teşekkürler sorumani.

0

bence artık millet yatsı çok iyi olacak. bu nedir ya devamlı gece nöbet tutan insanlar var. bence kendilerine çok fazla yoruyorlar tamam herkesin paraya ihtiyacı olabilir. ama allah'ın verdiği bedende bu kadar yorum nasıl canım 12 dedim mi ben bebeğim uyudun mu yatarım. yani ben bebeğime bağlıyım ben burada öyle sabaha kadar duramam sonuçta uykusuz kalamam bir para için para benim sağlığından önemli değil ne kadar uykusuz kalırsam o kadar hasta olurum ama işte insanlar bunu anlamıyor. yani diyecek bir şey bulamıyorum kendileri bilir beni ilgilendirmez. sonuçta ben kimsenin bekçisi değilim yani.

0

evet bu gece sabaha kadar büyük ihtimalle bu sitede olacağım. cevaplanmamış sorulara yönelmeyi tercih ediyorum ve inşallah herkes bu gece bol bol kazanır.

0

evet gece mesaisi başladı. şimdi sabaha kadar yazar arkadaşlar yazabilir. bilgilerini ve yorumlarını artık yazabilirler. beyin bedava olduğunda yazmak eminim bir çok kişinin içinden gelmiyordur. beyin bedava modunda sanki beyinler duruyor adeta. beyin modu pasif olmasını bekleyen bir sürü insan şu zamanı bekliyor.

0

şimdilik burdayım ama her an gidebilirim. kendimi çok yorgun hissediyorım. bazen geceleri kalkıp bakıyorum. sabah da erken uyanıyorum ve buraya girip bakıyorum direk.

0

evet gececiler için gece mesaisi başladı ama bu sefer beyin bedava modu fazla olur sanki bayağıdır gitmedi.