0

bu sanirim erkeklere sorulmasi gereken bir soru fakat ben soyle soyleyeymim asla ne olursa olsun hic bir kadin veya kiz siddeti haketmez eger kotu bisey yapiyorsa baska bir yontem denenmeli siddet hic biseyin cozumu degildir

1

genellikle bu soru herhalde erkekler için sorulmuş bir sorudur. ama eğer kız kardeşi niz biriyle konuştuğu zaman önce kız kardeşini anlamaya çalışın kiminle konuştuğuna bakması lazım yani şiddet uygulanmayın. eğer güvendiği biri değilse ve kötü biri ise kardeşinizi vazgeçirmeye çalışın hemen şiddete başvurmayın çünkü zaten yıllardır kadınların bu şiddete maruz kaldığını biliyoruz şu anda da erkek kardeş kız kardeş arasındaki şiddet olmasın diye anlamadan dinlemeden öfke ile hiç kimse karar vermesin ben bir kadın olarak söylüyorum mesela ben olsam kız kardeşim olsun kızım olsun telefonları biriyle konuştuğu zaman önce sorarım anlarım tanırım eğer güvenmediğim biriyse tavrımı koyayım yani şiddet uygulamam.

0

şiddet ve kadının aynı soruda bulunması bile rahatsız edici ki kız kardeşine bu yüzden şiddet uygulayabilen biri kendisi telefonda bir bayanla asla konuşmaması gerektiğini düşünüyor olmalı.

0

kız kardeşime değil de telefonda konuştuğu kişiye tavrım şiddet olmaz ama farklı olur.

0

cevap olarak bu nasıl soru böyle diyorum,

1

artik şiddet uygulamak için bu kadar saçma konular mi bulunuyor anlamadım . yaşı küçük ve konuşuyor olabilir veya yanlış bişey konuşuyor olabilir bağırma sinirlenme olur ama dövmek onu zaten daha çok yapmaya iter unutmamak lazım. ama insan gibi yanlısı varsa söylenebilir .

-1

neden şiddet uygulayim ki konuşablir görüşebilir ancak farklı amaç ve gayeler içinse kıza kardeşime değilde diğer insana görebilecegi en dehşet anları yaşatabilirim aki takdirde sevgiye aşka saygı duyan bireyleriz sonuçta

1

telefonda biri ile konuşuyorsa şiddet uygulamak da neyin nesi? ne kadar saçma bir durum şiddet uygulayacak kadar şiddetin hiçbir açıklaması olamaz.

0

neden böyle bir şey yapayım ki kendimi telefonla konuşurken sıkıntı yok kardeşimiz konuşunca mı sıkıntı olacak? tabii ki yaşı bu durumun önünde büyük bir engel yani tutuklu 14 15 yaşında ya da 16 17 yaşında kardeşimin benim önümde telefonla konuşmasını istemem. ama yaşını almış bir kardeşimin tutup telefonla konuşmasına karışamam.