0

bana katılmak mantıklı gelir hep çünkü ben böylece daha kısa sürede daha fazla yer gezme fırsatı bulurum. ama hiçbir zaman böyle turlara katılma fırsatım olmadı.

0

günübirlik hiçbir zaman dikkatimi çekmemiştir. çünkü çok gereksiz buluyorum ve daha uzun turlar dikkatimi çekmiştir. özellikle 3 veya 4 günlük turlar daha iyi olacağını düşünüyorum.

0

günübirlik turlara bu zamana kadar daha bir kere katılabildim ama bundan sonra vakit buldukça ve maddi yönden sıkıntıda olmadığım zamanlar günübirlik turlara katılmayı istiyorum. ilk gittiğim günübirlik tur çanakkale gelibolu turuydu. şehitlikleri, şehitlik abidesini, savaş meydanı olan arıburnu ve conkbayırına gittik, gezdik… ertuğrul koyuna gittik… bundan sonra bolu’ya abant ve yedigöller için gideceğim günübirlik. daha sonra bursa şehrine günübirlik turlar var. sıradaki katılmak istediğim günübirlik turlar şimdilik bunlar. hem yakın yerlere kişi başına fazla bir ücret olmuyor. 120 ila 160 tl arası bulabiliyorsun yakın çevredeki illere. inşallah bundan sonra da devam ederim de, katılırım günübirlik turlara.

0

evet tabii ki de katılırım. çünkü kısa sürede çok yer gezdikleri için bence günübirlik turlar her zaman mantıklıdır. mesela biz ürgüp göreme'ye gitmek istiyorduk. özel araçla gidersek eğer birçok yeri bilmediğimiz için gezmekte sıkıntı yaşayacaktık .bu yüzden bizde özel araçta gitmektense günübirlik turlara katılmaya karar verdik. hem uygun fiyata çok yer gezmiş olacaktık. en azından bilmediğimiz yerlerde zaman kaybetmiş olmayacaktık. bu yüzden bence günübirlik de olsa turlarla gezmek her zaman mantıklıdır.

0

katılmam günübirlik turlar bana eziyet gibi geliyor yorgunluktan ibaretler.