1

günü birlik turlara çok katıldığım söylenemez. en son bursa'dan dünürlerimle beraber istanbul büyükada gezisine katılmıştım. sabah erken saatte yola çıkıp kartal'dan ada vapuruna binip adalarda sırasıyla zaman geçirip tekrar aynı yolla dönmüştük.

0

bir kaç defa günü birlik turlarına katılmışımdır.

0

hiç böyle bir faaliyete katılma imkanım olmadı. aslında bu insanlara olan güvensizliğimden kaynaklı. çünkü ne yapacaklarını bilemiyorum. ne kadar güvenilir olduğunu bilmediğim firmalarında peşine takılıp gitmekte bana pek mantıklı gelmiyor maalesef. gitmem ve çevremdeki insanlarında gitmesini istemem. çünkü bu devirde kimin ne olduğunu nerden bilebiliriz ki? insan anne babasını kesip doğrayabiliyor bu devirde. kaldı ki hiç tanımadığı bir insanı kesip biçmek daha kolay gelir diye düşünüyorum.

1

hep katılmayı düşünür ama hep ertelerim nedense. hep bir program çıkar ya da tembelliğim tutar. bir de daha eğlenceli olması için uygun kişilerle birlikte gitme kaygısı da var tabii... ama en kısa zamanda bir kapadokya turuna katılmayı istiyorum. umarım bu sefer gerçekleştiririm.

0

maddi durumlardan dolayı günü birlik
turlara katılamıyorum. seyahat etmeyi çok severim ama malum hayat şartları.

0

evet. daha önce balıkesir ilinin erdek ilçesinde ki avşa ve marmara adasını kapsıyan bir tura gitmiştim kesinlikle önerebilirim .

0

pek katıldığım söylenemez, katılmıyorum.

0

evet bu tür turlara katılmaya calisiyorum.

0

günübirlik turlara katılıyorum çünkü benim götürmeme katıldığınızda dolandırıcıları iki yüzlü insanlara çarpma imkanınız yüksektir o yüzden günübirlik turlar saçma sapan geliyor