0

hiçbirini tercih etmezdim aslında da neyse.aşk isterdim önceden.şimdi daha çok karşılıklı sevgiyi tercih ediyorum.ama anne sevgisi bana yetiyor.o yüzden sevmeyi tercih ederim.

0

ne aşkı ne sevgiyi tercih ederim gercek degilse

0

yine o bomba sorulardan bir tanesi ile karşı karşıyayız. :) arkadaşlar aşk dediğiniz olay gerçekten bir süre sonra yerini sevgiye bırakmaktadır. giriş gelişme ve sonuç olarak ayırmamız gerekirse, ilk bakış giriş, gelişme aşk ve sonuç sevgidir. bir insanla evlenmeniz için ona aşık olmanız gerektiğini düşünmüşümdür hep. hatta uzun zaman gerçek aşkı aradım. bulduğumu sandım. bir süre sonra geçtiğini görünce de gerçek aşk olmadığını düşündüm ve ayrıldım. sonra fark ettim ki seviyorum. ama aşk olmalı dedim kendi kendime. uzaklaşmaya çalıştım ancak başaramadım. sonra fark ettim ki yaşadığım gerçekten de olması gereken sıralama. sevmek ise aşık olmaktan çok daha önemli. insanlara aşık olduğunuzu sanabilirsiniz ve sonra yanıldığınızı görebilirsiniz. ancak sevmek öyle değil. severseniz bundan emin olursunuz. ama birini sevmek için önce aşık olduğunuzu hissetmelisiniz. kalbiniz onun için çarpmalı. daha sonra ise onu düşündüğünüzde gülümsemeniz onu sevdiğinizi size zaten söyleyecek. herkesi sevin arkadaşlar. sadece ilişki anlamında söylemiyorum. ne kadar kötü olursa olsun inanın herkesin içinde sevilecek bir tarafı da vardır. ve belki sevgi onu iyileştirir. çünkü ben sevginin iyileştirici gücü olduğuna inanıyorum. ben sevildim ve iyileştiğimi hissettim. siz de deneyin pişman olmayacaksınız. sabrınız için hepinize çok teşekkür ederim.

0

biraz sevilmek için nelerimizi verdik ama genede sevilmedik

0

aşkı yaşamak lazım ama sevgi daha uzun solukludur. yanınızdaki insan size sevgiyle bağlıysa her zaman yanınızda durur. ama aşık insan zıt dıuygularla karşınıza her an çıkabilir.

0

aşk ve sevgi birbirine bağlıdır zaten birine hem aşıksındır hem seviyosundur