0

adında hayır yok zaten ne faydası olacak.faydalı olsa daha güzel bir isim konurdu.ne yazıkki çok kolay ulaşmak satın almak.çoçuklarımızı bundan korumak zor reklamlar çok özendirici,sanki onları yiyince çok mutlu, olacak her şey yoluna girecek çok zeki çok sevimli olunacak gibi kilo artışları karaciğer rahatsızlıkları doyma duygusunu kaybetme,doğal yiyeceklerin tatsız gelmesi gibi sonuçlar oluyor.bağımlılık yapıyorlar.cipsler.şekerlemeler, gofretler hem beden hem de ruh sağlığımızı olumsuz etkiliyor.

0

abur cuburların vücudumuzda birçok zararı var özellikle de kilo artmasına neden oluyor. özellikle de çikolatalar insanların dişlerinde çürüme yapıyor.cipsi, kola gibi zararlı maddeler de gerçekten insan vücudunda yağ birikintisi yapabiliyor ve vücuda oldukça zararlı. genellikle kilo aldırdığını biliyorum ve damarlarda tıkanıklığa yol açtığını biliyorum yani vücudumuzda gerçekten çok zararlı bir şey. en azından iyi olsak bile azaltabiliriz mesela en azından bir ayda bir veya iki ayda bir abur cubur yersek daha iyi olur vücudumuz için sağlığımız için hatta.

0

abur cuburlar herkes sever. çoğumuzda zararlo ççı olduğunu bildiğimiz halde yemeye devam ederiz. özellikle cips, kola, çikolata, çekirdek gibi abur cuburlar çok sevilir. zararlıdır tabi birçok zararı da vardır. bunlardam bazıları ise şunlardır: kilo aldırır, obeziteye sebep olur, damarları tıkar, vücutta yağlanmaya sebep olur, cilde zarar verir, sivilce ve akne oluşur, karaciğeri yağlandırır, iştah azaltır, mide bulantısına sebep olur, metabolizmayı yavaşlatır. bunlar abur cuburun zararlarından bazılarıdır. kesinlikle dikkatli bir şekilde tüketilmelidir.