0

ben genelde abur cubur olarak marketten alınmış küçük kekler cipsler çikolatalar çubuk kraker ve gofret türlerine çok seviyorum çekirdeklerden vazgeçilmezim özellikle ben çekirdekte kabak çekirdeğini çok seviyorum sonra soslu fıstık ve mısır çok seviyorum abur cubur çok fazla yemeyi sevmiyorum ama yiyorum her şeyi bazen insan o kadar abur cubur yemek istiyor ki kendini alamıyor herşeyi yiyor ben genelde tatlı değil de tuzlu abur cuburları seviyorum.

0

aslında bütün abur cuburları çok severim.çikolataya,jelibona,gofrete,keklere bayılırım.en çok dizi veya film izlerken abur cubur yemeye bayılırım.depresyona girdiğimde sıkıldığımda abur cuburlar benim dostum olur.

0

her gen abur çubuk sever neden sevmesin bende çok seviyorum mesela bir markete girdiğimde adama diyorum önce bir kola sonra oturuyorum çikolata varsa çikolata mısır varsa mısır kek varsa kek ne varsa ver allah'ım ver yiyoruz şimdi siz bu soruyu sordunuz dediniz kim abur çubuk sevmez sorununu değiştirmemiz iyi olur bence yazın kim bakkala girmeyi sever derseniz herkes biz seviyoruz derler bence her çocuğun hayali sadece marketeki yemeklerden yemesi ama hayat marketin ibaret değildir bence herkes çalışsın her kes kazansın herkesin parası olsun hiç kimse kimsenin gözüne bakmasın herkesin parası olsun istiyorum hiç kimse fakir kalmasın her küçük çocuğun bakkaldan doyasıya abur çubuk yemesini istiyorum her çocuk bence günahtır çocukların kıymetini bilin yoksa sonra pişman olursunuz.

0

en sevdiğim abur cuburlar çikolata,gofret,jelibon,çubuk kraker,kek

0

tozlu olan abur cuburları sevmiyorum tatlı olan abur cuburları daha çok seviyorum çikolata gibi kaymaklı bisküvi gibi yaş pasta gibi bütün tatlı olan abur cuburların hepsini çok seviyorum

0

en sevdiğim abur cubur yiyecek çikolata ve gofrettir.

0

en başta cips, mısır, çikolata vazgeçilmezlerim arasında sanırım.

0

en evdigim abur cubur yiyecek hamburger cikolata kola cips bisküvi çekirdek ama hetgün yiyemiyorum çünkü biraz falza kilo yapıyorlar ve sağlıklı degiler

0

bence en güzel abur cuburlardan birisi hamburgerdir

0

en sevdiğim abur cubur ülker çikolatalı gofrettir. arda arda iki tane yiyebilirim.

0

bim cipsleri ve kolaları hem daha uygun hem de daha fazla fazla

0

cips kola mısır gevreği çikolata jelibon

0

tabikide cips cola cekirdek ve çay cekirdek cay en sevdigim

0

jelibon cips ve çikolataya asla hayır demem

0

haribo doritos cips ve benzeri vb işte rffhrhjrfuf

0

en sevdiğim abur cubur çokoprenstir.çayla güzel gidiyor kahveyle güzel gidiyor daha ne olsun :)

0

en sevdiğim abur çubur kola ve çerez ve çipstir.

0

nutella, browni, jelibon ve çokonat. ama bir numaram nutelladır.

0

çukulata cips kola hamburger çig köfte patates kızartması

0

en sevdiğim abur cubur her bayan gibi çikolata. çikolatanın her türlüsüne bayılırım. birde kremalı bisküviler özellikle yulaflı olanlarını çok severim. tuzlu şekerli hiç farketmez kremalı bisküviler çikolatadan sonra ikinci favorimdir. içecek olarakta yaninda şekersiz cola olursa abur cubur isteğim tamamen karşılanır.