0

vallahi ne zamandır abur cubur yemiyorum. önceden çok yerdim günde 5 litre kola içer 3-4 paket cips yerdim. akşam yemeği niyetine 2 paket halley yerdim tutku yerdim eti cin yerdim. şimdi yemiyorum. akşam 7 den sonra sadece meyva yiyorum

0

evet aşırı fazla tüketiyorum. önüne geçilmezse çok kötü.

0

yurtta kaldığım için akşamları ya da gündüzleri ister istemez yemek saatine kadar acıkıyorum o yüzden de illaki abur cubur yemek zorundayım ve sürekli abur cubur yiyorum .özellikle de çikolatayı çok seviyorum haftada 2-3 kere yemezsem olmaz ya da çiğ köfte cips gibi şeyleri çok tüketiyorum ona rağmen kilo almıyorum.

0

özellikle akşamları çok abur cubur yenir.

0

evet. öğrenci olmanın verdiği maddi kısıtlılık sürekli yemek yememize imkan vermediği için birçok öğünümü çikolata kraker veya bisküvi ile geçiştirmek zorunda kalıyorum.

0

gün icersinde pek abur cubur yemem sadece çay icersem eğer yanında bişeyler yemek isterim.fazlada tüketmem aslinda evde malum küçük çocukların olunca onlar daha çok meraklı oluyorlar .onlar yesin diye bırakıyorum. benim küçük kızım çok düşkün çikolata bisküvi cips bunları günlük yemek ister.almagimız zaman benim canım abur cubur çekti der ya alır gelir yada evde olcak benim pek aliskanligim yok sabah kahvaltısında icerimyerim birdaha fazla tüketmem pek aram yoktur.

0

aslında sevmiyorum ama bazen de ortama göre tüketmek zorunda kaliyoruz.

0

hayır. aslında eskiden çok fazla tüketirdim ama kilo almaya başlamamla kestim . öncelikle kola içmemeye başladım sonra devamı geldi. tabi araştırdıkça ne denli zararlı olduğunu gördüm, kendime neden bu işkenceyi yapıyodum dedim. neyseki erkenden fark ettim durumu yaşım gençken. herkesin bu bağımlıklıktan kurtulmasını temenni ediyorum, bir kere bırakınca geri dönmüyorsunuz gerçekten. bütün iş iradede bitiyor

0

gün içerisinde aşırı bir şekilde abur cubur tüketmem daha çok canım istediğinde yemeyi seviyorum. kilo yaptığı için fazla yemiyorum maalesef. bazen kendimi ödüllendirmek için arada bir yiyorum.

0

yerim genelde evde flim izlerken maç izlerken çayın yanında abur cubur yerim

0

insanlar genel olarak çok abur cubur tüketiyorlar gün içerisinde. aslında sağlık açısından oldukça kötü ve kilo almamızı sağlıyor. bu yüzden çevremizden aslında uzak tutmamız gereken şeylerdir. bazı kişiler bunlardan bolca yediğini gördüm. özellikle cips yemek biraz daha zararlıdır. fazla yememek aslında en doğrusu.

0

nerde olduğuma göre değişmekle beraber bakkal görürsem yada evde bir yerlerde var ise kesin götürürüm. öyle bir iki çikolata falanda kesmez bitirmezsem gönlüm el vermez haydi iyi akşamlar size

0

eskiden yerdim ama su siralar pek yemiyorum.