0

öncelikle bu durum kişiden kişiye değişen bir durumdur. ben kendimden konuşmalıyım ki en sevdiğim çikolata ve şekerlerli türdeki abur cuburları sevmekteyim.en başta dido ve albeni çikolatası geliyor.tadı efsane ve kişileri kendini büyüleyip ve tadı ile bıraktırmak istemiyor kimseyi. 2. olarak da sevdiğim abur cubur kategorisinde çitozlar gelmektedir. çitozlar beni tadı ile kendilerine büyüleyip baharatları ile hiç bıraktırmak istemiyorlar. tabii ki de bunların zararlı bir içerik olduğunu biliyorum ama yemeden duramıyorum.

0

çubuk kraker , cips çok nadiren çikolata yerim dişlere çok zarar veriyor.

0

benim en çok tükettiğim abur cuburların başında çekirdek fıstık çokonat ne de meyve suyu gelmektedir bunlar bana belki zararlı ama yine de masamda olmazsa olmazlarım en başında gelir bazen dışarı gidip almaktansa toplu şekilde alışveriş yaparım eve koyuyorum hem ben hem de çocuklar bunlardan faydalanıyor.

0

çikolata cips pepsi gofret çerezler puding kekler

0

daha çok çerez tüketim yapıyorum akşam yemeğinden sonra sıcacık çayın yanında çok güzel oluyor hiç sevmediğim ise çekirdek o nasıl bir şeydir anlamıyorum deli gibi citliyorsun

0

açlığımı gidermek için elma yerim. ama abur cubur olarak bisküvi, çikolata ve cips yerim. bazende kuruyemişle avunurum. ama fazla kaçırmam.

0

yani benim en çok tükettiğim abur cubur coca cola ,çikolata zaten ben genellikle koladan vazgeçemiyorum, bir de çikolata, bir de kek oluyor o kekleri çok yerim öyle.. browni en sevdiğim abur cuburlardan bir tanesi zaten cips falan artık sevmiyorum yani abur cubur güzel oluyor bence ya.

0

en çok beyaz çikolata, kola, patates cips gibi şeyleri çok seviyorum.

0

cola cipsi puding aslında zararlı amma insanlar kendini tutamıyor ve bu yüzden sivilcelerde baş gösteriyor ve can sıkıcı bir durum haline geliyor

0

en çok tükettiğim abur ve cuburlar çikolata ve cipsler galiba. arada sırada da şeker tüketiyorum.